Keban Der Yönetimi Bir Dizi Ziyaretlerde Bulundu

Keban Der Başkanı Ayhan Şimşek ve yönetim kurulu üyeleri, Keban Kaymakamı Hasan Akbulut ile Keban Hidroelektrik Santrali EÜAŞ İşletme Müdürü Ali Burak Yetkin’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Keban Der Yönetimi Bir Dizi Ziyaretlerde Bulundu

Keban Der Başkanı Ayhan Şimşek ve yönetim kurulu üyeleri, Keban kaymakamlığına atanan Hasan Akbulut ile bir araya geldi.

Kaymakam Akbulut’a hayırlı olsun ziyaretinde bulunan heyet, dernek çalışmaları hakkında Akbulut ile görüş alışverişinde bulundu.

ŞİMŞEK: GÜZEL BİR ÇALIŞMAMIZ OLDU

Keban Derneği Başkanı Ayhan Şimşek, “Sayın Kaymakamım Keban’a hoş geldiniz. Yeni göreviniz hayırlı olsun. Rabbim güzel hizmetler yapmayı, gök kubbede seda bırakacak hizmetler yapmayı nasip etsin. Rabbim tez zamanda inşallah ilçemizden, ilimizden, ülkemizden, dünyamızdan bu virüsü bertaraf eder. İnşallah hep beraber ilçemizde güzel işler yapmayı nasip eder. Beraber inşallah güzel işlere imza atarız. Tabi geçmiş dönemde kaymakamlarımızla güzel bir çalışmamız oldu. Bunu yaparken stiko olarak değil buradaki işletmelerimiz olarak bizler Keban Derneği olarak 2020 senesinde kurulduk. Kurulduktan sonra bir deprem Elazığ’da yaşadık ve depremden sonra pandemi… bu sıkıntılardan dolayı dernek olarak fazla aktivitelerde bulunamadık. Gönül isterdi ki Keban’ımıza güzel işler ve çalışmalar yapacaktık. Böyle düşüncelerimiz vardı ve bununla alakalı olarak görüşmelerimiz halen daha devam ediyor. Depremde; Keban’da bir okulumuz yıkıldı. Bu okulumuz yıkıldığından dolayı bazı müteşebbislerle, iş adamlarıyla görüştük. Şu anda da olumlu bakıyorlar Keban’da okul yaptırmak için. Tabi sizin de desteklerinizle beraber bakanlıkla proje yapıp Keban’ımıza bir kültür evi ve toplantı salonu olacağı, konferans salonu olacağı bir kongre salonu şeklinde bir proje yapmak istiyoruz” ifadelerini kullandı.

AKBULUT: KEBAN’IMIZA HİZMET EDECEĞİZ

Kaymakam Akbulut da, “Çok teşekkür ediyorum. Tekrardan ayağınıza sağlık. Geldiniz, hoş geldiniz sefa getirdiniz, mutlu ettiniz bizi. Bu güzel duygu düşünceleriniz için de ayrıca teşekkür ediyorum. Çok kısa oldu Keban’a gelişim 2 hafta oldu. Üçüncü hafta içerisindeyim. Ama bu kısa süre içerisinde ilçenin sorunlarını çok net bir şekilde görme fırsatımız oldu. Gerek sizlerin gerek diğer konuştuklarımız, ileri gelenler, ilçedeki vatandaşlarımız nezdinde anlattılar, eksiklikleri gördük. Elimizden geldiğince bu süreçte Keban’ımıza hizmet edeceğiz. Allah utandırmasın inşallah. Aklımızda projelerimiz var. Sizlerden gelecek projeleri de hayata geçirmek için de var gücümüzle çalışacağız. Keban’da su ve turizm öncelikli tarım da tabi ki önceliğimiz. 3 öncelik diyebiliriz. Su, turizm ve tarım ağırlıklı olarak projelendirme faaliyetlerinde bulunacağız çok yakında hızlı bir şekilde malum deprem süreci atlattı Elazığ. Pandemi süreci oldu tabi ki. Bu süreç nedeniyle sadece ülkemizde değil, dünyada da bir durgunluk var maalesef. En yakın sürede inşallah bu illeti başımızdan def eder ve bizde tekrardan hızlı bir şekilde ülkemiz için, ilimiz için, ilçemiz için çalışmalarımıza hız veririz. Allah utandırmasın” şeklinde konuştu.

Heyetin bir diğer durağı Keban Hidroelektrik Santrali EÜAŞ İşletme Müdürlüğüne atanan Ali Burak Yetkin oldu.

Dernek başkanı ve üyeler Müdür Yetkin’le bir süre sohbet ettikten sonra görüş alışverişinde bulunarak dernek çalışmaları hakkında bilgi verdiler.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner137