Keban’a Yapılacak 88 Adet Konutun İhalesi Gerçekleştirilecek

Keban ilçesine yapılacak olan 88 adet TOKİ konutunun yapım ihale tarihi belli oldu. Keban Belediye Başkanı Fethiye Atlı ihalenin, 19 Nisan’da gerçekleştirileceğini duyurdu.

Keban’a Yapılacak 88 Adet Konutun İhalesi Gerçekleştirilecek

Keban ilçesinde yapılması planlanan TOKİ konutlarının yapım ihale süreci başlıyor.

Keban Belediye Başkanı Fethiye Atlı, Keban İlçesi, Paluçarşı Mahallesi 88 Konut İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşinde yapım ihalesinin 19 Nisan Salı günü gerçekleştirileceğini müjdeledi.

ATLI: EMEĞİ GEÇEN HERKESE SONSUZ TEŞEKKÜR EDERİM

Konuyla ilgili girişimleri için AK Parti Elazığ Milletvekili Sermin Balık’a teşekkür eden Başkan Atlı, “Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ı ziyaretimde "İlçemizde yaşanan konut sıkıntılarının giderilmesi ve yaşanan göç olaylarının önüne geçilmesi için TOKİ tarafından Belediyemize ait taşınmazlar üzerine toplu konut yapımı." konusunda talep dosyamızı sunmuştum.  Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından Keban ilçemizde yapılacak olan 88 adet TOKİ konutunun, yapım ihalesi 19 Nisan 2022 tarihinde gerçekleşecektir. İlçem adına, bize haberi veren Milletvekilimiz; Sn. Sermin Balık'a ve emeği geçen herkese sonsuz teşekkür ederim. Allah hepsinden razı olsun” ifadesinde bulundu.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
hüseyin
hüseyin - 2 yıl Önce

projeyi tokinin insafına bırakmayın. gelip merkezde yaptığı binaları gezin hangisini beğeniyorsanız .onu yaptırın

Elazığ 23
Elazığ 23 - 2 yıl Önce

Daha dine kadar keban belediye başkanı. Sermin balıkla birbirlerini yiyorlardı aday etmediler diye istifa etti millette inat edip oy verdi bugün yine akp ye geçip şak şaka dewam ediyor pekş yarın öbürgün yerine başka bir aday çıkarsalar ne yapacan kesin başka partiye geçip en çok sen küfür edecen ayıpya duruşunuzdan ödün verip siyaset yapıyorsunuz karakter meselesi dedikleri bu sermin balık kim siz kimsiniz bu memlekette siyaset yapıyorsunuz

SIRADAKİ HABER

banner137