Elazığ’da meydana gelen depremin ardından şehir genelindeki çalışmaların yanı sıra ilçelerde de deprem konutları için çalışmalar sürüyor.

Deprem konutlarının yanı sıra ilçelerde TOKİ tarafından sosyal konutlarda inşa ediliyor.

Bu ilçelerden biride Keban ilçesi.

6 bloktan oluşan TOKİ sosyal konutları yer tespitinin yapılmasının ardından başlayan çalışmalarla birlikte temeli atıldı.

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Keban Belediye Başkanı Fethiye Atlı; bir amacı olup da o amaca hizmet uğruna çabalayan insan hiçbir şeyden bıkmaz ve usanmaz… Bizde Cumhurbaşkanımızın öncülüğünde kendimizi adadığımız ilçemiz için elimizden gelenin en iyisini yapmak için çalışıyoruz. Yer tahsisinin ardından temeli atılan sosyal konutlarımız şekillenmeye başladı… TOKİ’ye belediyemize ait tahsis ettiğimiz arsa üzerine yapılacak konutlar 6 Blok’tan oluşacak. Yaklaşık 6 ay sonra tamamlanması planlanan konutlarımız vatandaşlarımızın hizmetine sunulacaktır. Ben ilçem ve şahsım adına Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan başta olmak üzere, Bakanımız Murat Kuruma, TOKİ yetkililerine, İlimiz Valisi ve Milletvekilleri ile İl Başkanımıza ilçeme vermiş oldukları destekten dolayı teşekkür ederim. İlçemize TOKİ tarafından kazandırılacak olan sosyal konutların şimdiden hayırlı olmasını temenni ediyorum ” dedi.