Kemaliye'yi Gezdiler

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından desteklenen ve proje yürütücülüğünü Palu Kalkınma, Tanıtma ve Eğitim Gönüllüleri Derneği’nin yaptığı “Bilinçli Gençler, Mutlu Yarınlar Projesi” kapsamında Kemaliye Gezisi düzenlendi.

Kemaliye'yi Gezdiler

Palu Kalkınma Tanıtma ve Eğitim Gönüllüleri Derneği tarafından yürütülen Bilinçli Gençler, Mutlu Yarınlar projesi kapsamında Erzincan’ın Kemaliye İlçesine gezi düzenlendi.

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından desteklenen ve 8 ay süren proje kapsamında düzenlenen geziye Gençlik Merkezi’ndeki öğrencilerin yanı sıra engelli bireyler ve evli çiftler de katıldı.

Kemaliye gezisine katılanlar, projeyi hazırlayanlara teşekkür etti.

Palu Kalkınma Tanıtma ve Eğitim Gönüllüleri Derneği Başkanı Hüseyin Saylan, proje ile ilgili bilgi vererek, projeye destek olanlara teşekkür etti.

“CUMHURBAŞKANIMIZ TOPLUMUN HER KESİMİNE DEĞER VERMEKTEDİR”

Saylan şu ifadeleri kullandı: “Daha önce 6 seminer yaptık. Eğitim verdik. Ağaç dikme, uçurtma etkinliği yaptık. Bugün de Kemaliye gezisindeyiz. Aramızda engelli kardeşlerimiz, öğrencilerimiz, gençlerimiz, evli çiftlerimiz bulunmaktadır. Topyekün sosyal bir proje. Sayın Cumhurbaşkanımız toplumun her kesimine değer vermektedir. Bu gerekçe ile başta Sayın Cumhurbaşkanımıza, Sayın Başbakanımıza, Bakanlarımıza, ilimizin valisine, milletvekillerimize, ilçemizin kaymakamına hepsine teşekkür ediyorum. Aynı zamanda projenin başlangıcından bugüne kadar Sayın Elazığ Valimiz, Milletvekillerimiz projemizin gençlik merkezi açılışında bulundular. Elazığ Valimize ve milletvekillerimize de ayrıca şükranlarımı sunuyorum. Proje merkezinde devamlı gelip eğitim gören gençlerimize, öğrencilerimize, proje ekibimize, dernek yönetim kurulu üyelerimize, bugün burada bize eşlik eden evli çiftlerimize, engelli kardeşlerimize teşekkür ediyorum. Umuyorum ki bu proje ilçemiz için verimli geçmiştir. Gençlik ve Spor Bakanımıza da şükranlarımı sunuyorum.”

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner137