Enerji Bir Sen Fırat Şubesi 5. Olağan genel 5. Olağan genel kongresi için toplandı.

İNALLI: BİRLİK OLMAYA DAVET EDİYORUM

Üye sayılarını her geçen gün artığını belirten Enerji Bir Sen Fırat Şube Başkanı Kenan İnallı, “Birlik ve beraberliğimiz ile bir bütünüz. Her birimiz gücümüz ve büyüklüğümüzün farkında olması ve bu farkındalıkla birlik, beraberlik ve muhabbetle; Memur Sen’imizin çizgisi çerçevesinde çalışmalar yaparak; her alanda başarılı olacağıma inancım sonsuzdur. Önceliğimiz işimizdir diyerek güçlü yeni Türkiye için daha çok çalışmalıyız. Birlik ve beraberlik için, kardeşlik için adil bir gelir dağılımı sağlayan bütün kamu çalışanlarını Memur Sen ve Enerji Bir Sen’imiz çatısı altında birlik olmaya davet ediyorum” diye ifade etti.

ERGEN: MEMUR SEN’E HİZMET ETMEYİ VATANA, MİLLETE, ÜLKEYE HİZMET ETMEK OLARAK GÖRÜYORUZ

Elazığ Belediyesi Bilgi İşlem Müdürü Murat Ergen, “Memur Sen’in varlığı bu ülke için çok önemlidir. Bu yüzden ki biz Memur Sen’e hizmet etmeyi vatana, millete, ülkeye hizmet etmek olarak görüyoruz. Herkes bir alanda ülkeye hizmet ederken biz kamu görevlilerinin de ülkemize hizmet etme şekli elbette en başta; yaptığımız işi en iyi şekilde yapmak olmalı. Sonrada Memur-Sen’e destek vererek bu ülkenin kalkınmasına katkı sunmak olmalıdır” ifadelerini kullandı.

SARAÇ: SENDİKALARIMIZLA BİRLİKTE BİR ROL ÜSTLENECEĞİZ

TEİAŞ Elazığ Bölge Müdürü Ahmet Saraç, “Burada biz enerji sektörü çalışanlarına daha önemli görevler düşüyor Türkiye yüz yılına girerken. Biraz daha fazla çalışacağız inşallah. Bu konuda hep birlikte toplumu bilinçlendirme görevini de üstlenerek özellikle enerjinin verimli kullanılması, gereksiz yere enerjinin kullanılmaması konusunda sendikalarımızla birlikte bir rol üstleneceğiz” şeklinde konuştu.

BAHŞİ: HERKESİN KENDİ STATÜSÜNDE ÜZERİNE DÜŞENİ YAPMASI GEREKİYOR

Memur-Sen il Temsilcisi İbrahim Bahşi de, “Gönül coğrafyamızdaki tüm ülkelerin bizim ecdadımızın bayrağını dalgalandırdığı tüm coğrafyamızda, gönül coğrafyamızda sendikaları bir araya gelerek hamt olsun bir uluslararası emek örgütü teşkilatı kurmanın çalışmaları başlatıldı. Bu da bizim için çok önemli. Bu süreçte gerçekten ülkemizin bu istikrarla bu birlik beraberlikle devam etmesi için bizde, herkes kendi alanında kendi çalıştığı kurumda kendi statüsünde üzerine düşeni yapması gerekiyor” dedi.

Tek liste ile gidilen kongrede Başkan Kenan İnallı güven tazeledi.