AK Parti’den Palu Belediye Başkan Aday Adayı olduğunu açıklayan Kenan Sucu, başvuru evrakını ilçe teşkilatına teslim etti.

Sucu’nun evraklarını teslim alan İlçe Başkanı Abdulkadir Şaştım, partilerine olan yoğun teveccühün kendilerini mutlu ettiğini belirterek, aday adaylarına başarılar dilerek, sonuçların hayırlı olması temennisinde bulundu.

1969 yılında Palu ilçesinde doğan Sucu, İl ve orta öğrenimimi Palu’da tamamladı.  Üniversite öğrenimimi Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih Coğrafya Fakültesi coğrafya bölümünde tamamlayan Sucu, Mezuniyet sonrası ticaret hayatına atıldı, halen taşıma petrol ve peyzaj alanında faaliyet gösteren şirketin Yönetim Kurulu Başkanlığını yürüten Sucu, ilçenin eksikliklerini bildiğini ve bu eksikliklerin giderilmesi için çalışacağını söyledi.

İlçenin kalkınması için elinden gayreti göstereceğini ifade eden Sucu, ilçeyi göç veren değil, göç alan bir konuma getireceklerini söyledi.

Sucu, ilçenin belediyecilik alanındaki ihtiyaçlarını tamamlarken, bir taraftan da sosyal belediyecilik alanında yapılması gerekenleri yaparak, Palu’nun ihtiyaçlarını karşılayacaklarını kaydetti.