Kerkük İçin Bir Araya Gelinecek

Milliyetçi sivil toplum kuruluşları birliği, çarşamba günü saat 17.30’da Kerkük için öğretmenevi önünde bir araya gelecek.

Kerkük İçin Bir Araya Gelinecek

Milliyetçi Sivil Toplum Kuruluşları Birliği, Çarşamba günü saat 17.30 Kerkük için meydanlarda olacak. Birlik adına açıklama yapan Elâzığ Türk Ocağı Başkanı Doktor Bilal Bulut, herkesi Kerkük için yapılacak olan açıklamaya davet etti.

46 Sivil toplum kuruluşunun bir araya gelerek oluşturduğu Milliyetçi Sivil Toplum Kuruluşları Birliği, Çarşamba günü Kerkük için bir araya gelecek.

Milliyetçi Birlik adına açıklama yapan Elâzığ Türk Ocağı Başkanı Doktor Bilal Bulut, Çarşamba günü herkesi öğretmenevine beklediklerini söyleyerek, “Türk milletinin istikbaline gönül vermiş aziz Elazığlılar. Son zamanlar da Kerkük ve diğer Türkmen yurtlarında gerçekleşen olaylar sözde Kürdistan bayraklarının asılması ve Barzani’nin bağımsızlıktan dem vurması artık sınırları zorlamakta ve sabırları taşırmaktadır. Kerkük’te gerçekleşen bir oldu bittiye karşı dikkat çekmek ve kulaklarını tıkayanlara Kerkük’ün bir Türk yurdu olduğunu hatırlatmak ve Türkmen kardeşlerimizin yalnız olmadığını duyurmak adına 5 Nisan 2017 Çarşamba günü saat 17.30 da bir basın açıklaması gerçekleştirecektir. Milliyetçi sivil toplum kuruluşları çatısı altında yaklaşık 46 sivil toplum kuruluşunun katılacağı ortak basın açıklamasına tüm halkımız davetlidir. Türkmen kardeşlerimizin gözü kulağı Türkiye’dedir. Bütün baskılara ve tehditlere rağmen korkmadan yorulmadan Türkmen davasına sahip çıkarak onları yalnız bırakmamak en azından kardeşim ben buradayım, seninleyim demek için Çarşamba günü 17.30 da öğretmen evi önünde buluşuyoruz. Ayrıca ölümünün yıl dönümü münasebetiyle büyük dava adamı başbuğ Alparslan Türkeş’i de bu vesile ile rahmetle anıyoruz. Bu gün yine hain pusuda şehit düşen kardeşlerimize Allahtan rahmet yakınlarına baş sağlığı diliyoruz” dedi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner137