TFF İl Temsilcisi Turgut Kılınç spor tesislerinin ilimize kazandırılmasında önemli bir payı olan Gençlik ve Spor İl Müdürü Eren’e teşekkür etti.

Kılınç yapılan hizmetleri şöyle sıraladı;

Şehrimizin uzun yıllar boyunca beklediği Yeni Şehir Stadyumunun uzun süre temeli atılamamıştı. Gençlik ve Spor İl Müdürü Abdulsamet Eren döneminde temeli atılan ve 2021 yılının sonuna doğru bitirilmesi planlanan 20.023 kapasiteli Yeni Şehir Stadyumu İlimizin en büyük yatırımlarından biridir.

Çalışmaları bitirilerek İlimiz futbolunun hizmetine sunulan;

Doğukent Stadı,  Bahçelievler Sentetik Sahası,  Arıcak İlçesi Sahası,  Gençlik Merkezi Stadı bakım onarımı ve zemin yenilenmesi,  Baskil Sahası tribün, giyinme odaları ve aydınlatma işleri. Bunlara ilaveten  şuan çalışmaları devam eden; Karakoçan İlçe Sahası tribün, aydınlatma, skorbord ve çevre düzenlemesi işi, Palu İlçe Sahası tribün, giyinme odası ve çevre düzenlemesi işi,  Kovancılar İlçe Sahası giyinme odaları ve sentetik zemin yenileme işleri. Ayrıca yatırım programına alınan ve bu yıl içerisinde ihalesi yapılacak olan Maden ve Sivrice İlçelerimizde tam nizami amatör sahalar, giyinme odaları, tribünleri ve çevre düzenlemesi işleri yapılacak.

KILINÇ: EREN ADETA, MUCİZELERİ BAŞARDI

Kılınç, “Yapılan bu çalışmalar ile ilimiz bir futbol cazibe merkezi haline geliyor. İlimizde futbolun gelişmesi adına çok kısa zamanda yapmış olduğu başarılı çalışmalar ile adeta mucizeleri başaran Elazığ Gençlik ve Spor İl Müdürü Abdulsamet Eren'e ve  gıyabında Elazığ Gençlik ve Spor İl Müdürlüğüne teşekkür ediyorum" ifadelerine yer verdi.