Kilolarca Esrar Ele Geçirildi

Elazığ Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından yapılan çalışmada 3 Bin 750 gram toz esrar ve 14 Bin 779 gram kubar esrar toplamda 18 Bin 529 kilo esrar maddesi ele geçirildi. Operasyon kapsamında olayla ilgili olan 4 şahıs yakalandı. Yakalanan şüphelilerden 1’i tutuklandı, 1 diğer şahıs ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Kilolarca Esrar Ele Geçirildi

Emniyet Müdürlüğü ekipleri şehrin güvenliği ve huzuru için çalışmalarına ara vermeden devam ediyor.

Elazığ Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerinin başarılı ve koordineli çalışması sonucunda 3 Bin 750 gram toz esrar ve 14 Bin 779 gram kubar esrar ele geçirildi.

Olaylla bağlantısı bulunan 2 kişi tutuklandı ayrıca operasyon kapsamında olayla alakası bulunan Diyarbakır ilinde de 2 kişi yakalanarak göz altına alındı.

Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan açıklama şöyle; “Elazığ Emniyet Müdürlüğümüz Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğümüzce ilimiz genelinde meydana gelebilecek uyuşturucu madde ticareti ve sevkiyatının önlenmesine yönelik yapılan çalışmalar kapsamında; ara yakalamada 3750 gr. Toz esrar ve 14779 gr. Kubar esrar maddesi ele geçirilmiş konu ile ilgili olarak 2 şahıs yakalanarak gözaltına alınmış şüpheli şahıslar çıkarıldıkları mahkemece tutuklanmıştır. Bahse konulu soruşturma dosyasına istinaden 18.07.2018 tarihinde Elazığ İl merkezi ile Diyarbakır ilinde belirlenen adreslere yapılan eş zamanlı operasyonda 2 şüpheli şahıs yakalanarak gözaltına alınmış, işlemlerinin ardından 19.07.2018 tarihinde adli mercilere sevk edilen şüpheli şahıslardan; 1 şahıs  mahkemece tutuklanmış, 1 şahıs adli kontrol şartı ile serbest kalmıştır. Kamuoyuna saygıyla duyurulur”

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner137