Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü bünyesinde faaliyet gösteren engelli ve çocuk sporculara, Elazığ Valiliği ve İl Özel İdaresi’nin katkılarıyla, Elazığ Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu tarafından malzeme dağıtımı yapıldı.

Tören öncesi değerlendirmelerde bulunan Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Suat KENÇ, “Bu bağlamda Elazığ Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu tarafından kurumumuzdaki gençlere ve çocuklara spor malzemesi dağıtıldı. Amaç, buradaki çocuk ve gençlerimizin sportif faaliyetlerine destek olmaktır. Bu kapsamda 40 adet spor malzemesi düzenlenen törenin ardından gençlerimize verildi. Desteğinden dolayı Elazığ Amatör Spor Kulüpleri Federasyon Başkanı Şahin Şereflioğulları’na candan teşekkür ediyoruz. Ülkemizin geleceği gençliğimizdir. Onun için gençlerimize ve çocuklarımıza çok önem vermemiz gerekiyor. Çocuklarımıza her konuda çok iyi baktığımız gibi sportif faaliyetleri de unutmamamız gerekiyor” dedi.

Törene katılanlar arasında yer alan Kovancılar Belediye Başkanı Hacı AKPINAR, “bu tür programların sık sık yapılması ve insana dokunulmasını istiyoruz. Bu konuda emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Özellik ile bu  Aile Sosyal Politikalar İl Müdürlüğümüzün gençlerimize çocuklarımıza dokunuşu bizleri mutlu ediyor. Buda katkı sağlayan federasyonumuza da katılanlara da hepsine teşekkür ediyorum. Hayırlı uğurlu olmasını diliyorum” ifadeleri kulandı.

Boks Milli Takım Antrenörü Cemil DÖNDÜ ise Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü bünyesinde yer alan çocukların gelişimine katkı sunmak için bizde haftanın üç günü Allah nasip ederse dün toplantısını yaptık boks antrenmanları vereceğiz.  Pazartesi, Salı, Çarşamba 17 saatleri arasında iki saat olmak üzere bu çocuklarımıza boks dersi vereceğiz. İnşallah Allah nasip ederse hep bunların gelişimini sağlamak hem de bunları verdikten sonra ilimizi temsilen de il dışına götürmeyi düşünüyoruz” diye kaydetti.