2006 yılından beri uygulanan Kırsal Kalkınma Yatırımlarının Desteklenmesi programı çerçevesinde 13. Etap çağrı dönemi müracaatları 14 Kasım’a kadar devam edecek.

13. etap döneminde çelik silo yapımı, yenilenebilir enerji sistemlerini içinde barındıran sera yapımları, soğuk hava depoları, büyükbaş ve küçükbaş hayvancılık işletmeleri, kanatlı sektöründe kaz ve hindi üretim tesisleri, balıkçılık ve su ürünleri yatırımları, çiftçilik faaliyetlerinin geliştirilmesi ve kırsal turizmin tamamına destek verilecek.

Tarım ve Orman İl Müdürü Turan Karahan, istihdama katkı sunması ve tarımsal faaliyetlerin artması noktasında tüm yatırımcıları 14 Kasım’a kadar sürecek başvurulara davet etti.

KARAHAN: 13. ETAP ÇAĞRI DÖNEMİ MÜRACAATLARI 14 KASIM’A KADAR DEVAM EDECEK

Tarım ve Orman İl Müdürü Turan Karahan, “Siz değerli yatırımcılarımızı çiftçilerimizi üreticilerimizi 14 Kasım 2019 tarihine kadar il ve ilçe müdürlüklerimize müracaatlarını gerçekleştirip, bu yüzde 50 hibe desteğinden de istifade etmenizi bekliyoruz. Bütün teknik ekip arkadaşlarımızla birlikte bu noktada sizlere destek olmak, yardımcı olmak ve ilimizdeki bu tarımsal faaliyetlere yönelik üretim imkanlarını arttırmak istihdama katkıda bulunmak üzere bu yatırımlardan istifade etmeniz için her türlü desteği vereceğimizi kapılarımızın açık olduğunu ve bu noktada tarihi kaçırmadan14 Kasım 2019 tarihine kadar gerekli müracaatları yaparak bu hibelerden istife etmenizi bekliyoruz” dedi.