Kısıtlama Sona Erdi, Elazığ'da Vatandaşlar Soluğu Dışarıda Aldı

Yılbaşı nedeniyle uygulanan 80 saatlik sokağa çıkma kısıtlaması Pazartesi günü saatlerin 05.00’ı göstermesiyle sona erdi. Yılbaşını evde geçiren vatandaşlar kısıtlamanın sona ermesiyle birlikte soluğu cadde ve sokaklarda aldı.

Kısıtlama Sona Erdi, Elazığ'da Vatandaşlar Soluğu Dışarıda Aldı

Korona virüs tedbirleri kapsamında İçişleri Bakanlığı tarafından yayınlanan genelde ile 81 ilde uygulanan 80 saatlik sokağa çıkma kısıtlaması 31 Aralık 2020 Perşembe günü başlayıp, 4 Ocak Pazartesi günü sona erdi.

Kısıtlamanın uygulandığı süre zarfından yılbaşını evde geçiren vatandaşlar, kısıtlamanın sona ermesiyle birlikte soluğu cadde ve sokaklarda aldı.

Vatandaşların bir kısmı tedbir ve yasakları iyi bulurken; bir kısmı ise tedbirleri ihmal edenlere sitem ederek uyarıda bulundu.

VİDEO

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
Yk
Yk - 3 yıl Önce

Ne var bu sokaklarda.eğer işin varsa çık yoksa sırf kaldırımları ölçüp biçmek için sırf hava almak için bu zamanda çıkılmaz. Akşam işten eve giderken öğretmen evinin önünde halen maskesiz gezen angutlar gördüm. 3 gün evde kalmakla kimse ölmez

Alparslan
Alparslan - 3 yıl Önce

İpini zincirini koparan çarşıda ne var o gazi caddesinde evinizde oturun işiniz yoksa banka önlerinde kuyruklar nedir kardeşim avere avere ne yaşlisi ne çocugu kadını hepsi ceddelerde avere avere geziyorlar.

Kl
Kl - 3 yıl Önce

Cehaletin tavan yaptığı bir şehir

SIRADAKİ HABER

banner137