Kitap Fuarı, 15 Nisan Tarihinde Açılıyor

Elazığ’da hizmet veren bir kitap evi tarafından 15 Nisan pazartesi günü Ahmet Aytar Meydanı’nda kitap fuarı açılacak.

Kitap Fuarı, 15 Nisan Tarihinde Açılıyor

15 Nisan Pazartesi günü Ahmet Aytar Meydanı’nda “Elazığ Her Yerde Okuyor” projesine katkı vermek amacıyla Batı Kitap Kırtasiye tarafından kitap fuarı açılacak.

BATI: 9 LİRANIN ÜZERİNDE ORADA KİTAP OLMAYACAK

Batı Kitap Kırtasiye Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Batı, düzenlenecek fuarla ilgili bilgiler vererek, “15 Nisan Pazartesi günü saat 12:30’da Ahmet Aytar Meydanında bir kitap fuarı düzenleyeceğiz. Bu kitap fuarında şöyle bir şey planladık; tüm kitaplar 3-5-9 liraya satılacak. 9 liranın üzerinde orada kitap olmayacak. Herkes kendisine göre bir kitap bulabilecek.  Aradığı her ne ise macera, öykü, çocuk kitabı, masal kitabı, yemek kitabı, aklınıza gelebilecek her türlü kitap bulacaklar. Kitap fuarımız 15 Nisan ve 30 Nisan arasında devam edecek.  Yarın 12:30’da açılışı gerçekleşecek” dedi.

BATI: KİTAP FUARI KAPSAMINDA AYRICA ÇEŞİTLİ MİSAFİRLERİMİZ OLACAK

Mustafa Batı, “Elazığ Her yerde okuyor” projesine destek olmak amacıyla yola çıktıklarını söyleyerek, “Yola çıkış noktalarımızdan bire bu projeydi. “Elazığ Her Yerde Okuyor” projesine bir destek, bir katkı ve ilham olmuştur bize. Bir destek vermek amacıyla böyle bir şey planladık. Mutlaka desteği olacaktır. Kitap fuarı kapsamında ayrıca çeşitli misafirlerimiz olacak. Bu misafirler tecrübelerini çocuklara aktaracaklar. Ahmet Aytar meydanında hemen yakın bir konumda bulunan Kız Meslek Lisesi Konferans Salonunda 10 gün boyunca söyleşi programlarımız olacak. Gençlerle Baş Başa programı altında. Büyükler gelecekler, tecrübelerini aktaracaklar. Her gün bir programımız olacak”diye kaydetti.

BATI: PAZARTESİ GÜNÜ SAAT 12:30’DA TÜM HALKIMIZI BEKLİYORUM

Batı, “Vatandaşlarımızı, kitaba ilgi duyan, yazan, çizen tüm vatandaşlarımızı “Herkes Okusun” diye adı altında başlattığımız “Elazığ Her Yerde Okuyor” projesi kapsamında açacağımız bu programa pazartesi günü saat 12:30’da tüm halkımızı bekliyorum. Bu vesile ile bu fuarımıza destek veren basın camiasını, Belediye Başkanımız Şahin Şerifoğulları beyi ve İl Milli Eğitim Müdürümüz Feyzi Gürtürk beye çok teşekkür ediyorum” ifadelerine yer verdi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner137