Ramazan Bayramının 2. Gününde Kızılay Konteynerkent’te kalan çocukları unutmadı.

Kızılay Elazığ Şubesi ekipleri ve Şube Başkanı Rahman Kızılkaya Kırklar Mahallesi’nde kurulan Konteynerkent’te kalan çocuklarla bayramlaşarak ikramlıklar dağıttı.

Kırklar Mahallesi’nde kurulan konteynerlerin kapıları tek tek çalındı bayramlaşanın ardından minikler ikramlıklarını aldı.

Kızılay Elazığ Şube Başkanı Rahman Kızılkaya, tam kapanma nedeniyle buruk bir bayram yaşandığını anımsatarak konteynerkentte kalan çocuklarında bayramlaşmadan mahrum kaldıkları için onların yanında olmak istediklerini ifade etti.  

KIZILKAYA: BAYRAM HEYECANINI YAŞATMAK İÇİN BURADAYIZ

Kızılay Elazığ Şube Başkanı Rahman Kızılkaya, “Koronavirüs tedbirleri kapsamında kapanma ve sokağa çıkma nedeniyle bu bayramda diğer bayramlar olduğu gibi özellikle çocuklarımızın bayramlaşmadan mahrum kalmaması nedeniyle konteyner kentteki bayramlaşma adına onların bayram sevincini paylaşmak bir nebze dahi olsun onlara bayram heyecanını yaşatmak için gönüller paketi dağıtımı ile buradayız” diye kaydetti.  

Kızılay Şube Başkanı Kızılkaya, çalışmalarına arefe günü başladıklarını belirterek sosyal mesafenin kalktığı bir bayram yaşamanın temennisinde bulundu.