Kızılay’dan Arıcak İlçesi’ne Sosyal Market ve Giyim Mağazası

Kızılay Elazığ Şubesi, Arıcak İlçesi’nde sosyal market ve giyim mağazası açtı.

Kızılay’dan Arıcak İlçesi’ne Sosyal Market ve Giyim Mağazası

Kızılay Elazığ Şubesi, Arıcak İlçesi’ne sosyal market ve giyim mağazası açtı

Mağazanın açılışına katılan İlçe Kaymakamı Muammer Sarıdoğan, Belediye Başkanı Ferit Yıldırım, Kızılay Elazığ Şube Başkanı Rahman Kızılkaya, Kızılay Elazığ Şubesi Yönetim Kurulu Üyesi Hasan Üstündağ, Arıcak Ak Parti İl Genel Meclis Üyesi Mehmet Ali Aytekin ve davetliler katıldı.

YILDIRIM: HER TÜRLÜ AFET DURUMUNDA İLK AKLA GELEN KURULUŞTUR KIZILAY

Arıcak Belediye Başkanı Ferit Yıldırım, “Osmanlı’dan beri kuruluşu olan bir kurum. Ve her türlü afet durumunda ilk akla gelen kuruluştur Kızılay. İnsanlar arasında ayrım yapmadan her türlü desteği her zaman gece gündüz demeden koşan bir kuruluşumuz. Sayın başkanımız Rahman Bey’in Şube Başkanı seçilmesi ile beraber Elazığ’da Kızılay çalışmaları gönüllü bir şekilde yüksek ivme kazandı. Ve sanırım Arıcak dışında iki tane ilçemiz kaldı Kızılay Sosyal Marketi açılmadı. Onlarda herhalde 2021 yılı içerisinde açılacakmış. Bugünde Arıcak’ta Kızılay Sosyal Market açılışında bulunmaktayız” ifadelerini kullandı.

KIZILKAYA: TEMSİLCİLİĞİMİZİN VE MAĞAZAMIZIN AÇILMASI BİZİ ÖZELLİKLE MEMNUN ETMİŞTİR

Kızılay Elazığ Şube Başkanı Rahman Kızılkaya, “Biz Kızıla Elazığ Şubesi olarak göreve geldikten sonra ilçelerimizde de temsilciliklerimizin oluşmasını, yine o bölgedeki ihtiyaç sahiplerine hizmet etmek amaçlı giyim mağazaları ve sosyal marketlerin oluşumu için çalışma başlatmıştık. Hamt olsun bu çalışmalarımızı adım adım ileriye doğru taşıyoruz. Bugün Arıcak ilçemizde açtığımız Sosyal Market ve Giyim mağazamızın özellikle bu bölgedeki ihtiyaç sahiplerine hizmet etmek amaçlı açıldığını ifade etmek istiyorum. Arıcak ilçemiz bizim için özellikle önem arz etmekte. Neden bu önemi arz ediyor? Şehir merkezine en uzak mesafede olan, coğrafi yapısıyla beraber kırsal bir bölgede olan ilçemiz. Bu anlamda biz bu ilçemizde temsilciliğimizin ve mağazamızın açılması bizi özellikle memnun etmiştir” şeklinde konuştu.

GÖKALP: ELAZIĞ İLİMİZE EN UZAK İLÇELERDEN BİRİ

Kızılay Arıcak Temsilcisi Murat Gökalp, “Kızılay’ımız ilçemiz babında gerekli olan bir şeydi. Çünkü Elazığ ilimize en uzak ilçelerden biri. Aynı zamanda yardıma muhtaç kesimin fazla ve yoğun olduğu bir ilçemiz. Burada açılması hepimizi memnun etti. İyi bir şekilde hizmet sunacağımıza inşallah canı gönülden inanıyorum. Herkesin ayağına sağlık, teşekkür ediyorum” dedi.

Güncelleme Tarihi: 12 Şubat 2021, 18:29

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner137