Osmanlı Turan Ocakları İl Teşkilatının destekleri ile Almina Tiyatro Ekibi tarafından hazırlanan “Kızılelma” adlı tiyatro oyunu seyircisi ile buluştu.

Elazığ Belediyesi Bünyamin Eroğlu Kültür Merkezi’nde sahnelenen tiyatro oyunu Almina Tiyatrosu Genel Sanat Yönetmeni Mahmut Yıldırım tarafından kaleme alındı.

İzleyici tarafından tam not alınan oyun iki perde olarak sahnelendi.

ŞAHİN: ALLAH’IM ONLARIN TIRNAKLARINI TAŞA DEĞDİRMESİN

Osmanlı Turan Ocakları İl Başkanı Onur Şahin, “Osmanlı Turan Ocakları Elazığ İl Başkanlığı Almina Tiyatro Atölyesi MSB Tiyatro Kulübü olarak Barış Pınarı Harekatına istinaden düzenlediğimiz Kızılelma tiyatro oyunumuzu bugün gerçekleştiriyoruz. Buradan Barış Pınarı Harekatında olan tüm askerlerimize selamlarımızı iletiyoruz. Allah’ım onların tırnaklarını taşa değdirmesin” ifadelerini kullandı.

YILDIRIM: 2 SAHNE OLARAK TEKRARDAN SAHNE PERFORMANSIMIZLA GÖSTERECEĞİZ

Almina Tiyatrosu Genel Sanat Yönetmeni Mahmut Yıldırım, “Daha önce 3 kez sahnelediğimiz Kızılelma Turan’a Yolculuk adlı oyunumuzu yine 2 sahne olarak tekrardan sahne performansımızla göstereceğiz. Osmanlı Turan Ocakları’nın katkılarıyla MZB Tiyatro ve Almina Tiyatro Atölyesi’nin sahne performansıyla Barış Pınarı Harekatına destek olarak sanatımızla onların yanında olduğumuzu göstermek istiyoruz. İzleyicilerimize güzel bir oyun sergileyeceğiz. 2 bin yıllık şanlı Türk tarihimizi onlara 82 dakikaya sığdırdık. Yüce Türk büyüklerimiz ve şehitlerimiz için 82 dakika saygı duruşuna herkesi bekliyoruz” şeklinde konuştu.

HABER: SITKI TAŞEL