Kon TV Spikeri Canlı Yayında Sevinçten Ağladı

Süper Lig'de 33. hafta alınan sonuçların ardından Atiker Konyaspor ligde kalmayı garantiledi. Kon TV Spikeri Mustafa Durmuş ise Konyaspor'un ligde kalmasının ardından canlı yayında göz yaşlarına boğuldu. Bu görüntüler, yerel medyanın şehriyle sevinip, şehriyle üzüldüğünü bir kez daha gösterdi.

Kon TV Spikeri Canlı Yayında Sevinçten Ağladı

Atiker Konyaspor ligde kalmayı garantiledi Kon TV spikeri göz yaşlarına hakim olamadı. Kon TV spikeri Konyaspor'un ligde kalmasının ardından canlı yayında göz yaşlarına boğuldu.

Mücadelenin bitiş düdüğünü canlı yayında anlatan spiker Mustafa Durmuş, Konyaspor'un ligde kalması ile birlikte göz yaşlarını tutamadı.

Beşiktaş'ın Osmanlıspor deplasmanında aldığı 3-2'lik galibiyet en çok Atiker Konyaspor'a yaradı. Sergen Yalçın yönetiminde ligde kümede kalma mücadelesi veren Atiker Konyaspor, Osmanlıspor'un 3 puan kaybından sonra ligde kalmayı garantiledi. Osmanlıspor-Beşiktaş maçını canlı yayında anlatan Kon TV spikeri, maç sonunda Konyaspor'un ligde kalmasının garantilenmesinden sonra kendini tutamadı ve göz yaşlarına boğuldu.

Durmuş'un duygusal anları sosyal medyada bir anda yayıldı...

Bu görüntüler, yerel medyanın şehriyle sevinip, şehriyle üzüldüğünü bir kez daha gösterdi.

İŞTE O ANLAR

Güncelleme Tarihi: 13 Mayıs 2018, 23:47

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
Mert
Mert - 6 yıl Önce

Bir kez daha gördük. :-)

MEHMET KÜNKÜL
MEHMET KÜNKÜL - 6 yıl Önce

demek memleket sedası bu olsa gerek helal olsun sana konyalım

SIRADAKİ HABER

banner137