Öğretmenevi ve Akşam Sanat Okulu Müdürü Atilla Yılmaz, Memur Sen’e bağlı Eğitim Bir Sen başkanlığına aday olduğunu açıkladı.

Başkan Adayı Atilla Yılmaz, “Bizlerde bugün genç, dinamik, yneilikçi bir ekip olarak bir gözü mazide, bir gözü ati de olan, geçmişin değerlerini bilip, geleceğe emin adımlarla ilerleyecek; zamanı kurtarmak yerine zamana not düşmek için söz yerine eyleme geçmek için, yeniliğe ve değişime açık olacak bir sendikacılık anlayışıyla Bismillah dedik. Hiçbir kişi, kurum ve kuruluşun payandası olmadan, insani meselelere duyarlı, bütün tarafları dinleyen, müdahale eden, çalışmalarıyla itibar kazanan, yenilikçi bir anlayışımız olacaktır” ifadelerini kullandı.

“GECE GÜNDÜZ DEMEDEN ÇALIŞMAK İÇİN ADAYIZ”

Neden başkan adayı olduğunu açıklayan Atilla Yılmaz, “Hiçbir vesayeti kabul etmeyerek sendikamızı ortak akıl ve istişareler ile yönetmek için adayız. Sendikamızda ikiliğe, bölünmüşlüğe izin vermeden; birimiz hepimiz, hepimiz birimiz için ilkesiyle yola çıkarak hizmetlere devam edeceğiz. Bütün üyeleriyle iç içe, bütün üyelerini kucaklayan, kimseyi dışlamayan, ötekileştirmeyen, üyelerinin dertleriyle hemhal olan, güleceksek de, ağlayacaksak da beraberiz diyen genç, dinamik ve yenilikçi bir ekiple gece gündüz demeden çalışmak için adayız. Aziz şehrimizde Eğitim Bir-Sen’imizin dinlenen, söylediklerine değer verilen, önemsenen, söz hakkına sahip olan bir sendika olmak için adayız. Misyon ve birlikteliğimiz, vizyonumu ışığında kibirden uzak, empati kurarak eğitim çalışanlarımızın haklı taleplerine yoğunlaşıp sorunun bir parçası değil, çözümün bir paydaşı olmak için adayız. Sendikamızın kuruluş misyonuna sahip çıkmak için adayız” ifadelerini kullandı.