Konuklar Ağırdı

İbni Sina İlkokulu öğrencileri, Megaboard ısı yalıtım sistemlerinin misafiri oldular. Önce fabrikayı gezen öğrenciler, sonra da patron odasında ağırlandılar. Öğrenciler, 23 Nisan bayramının geleneğini yaşatarak, patron koltuğunun da sahibi oldular.

Konuklar Ağırdı

İbni Sina İlkokulu Öğrencileri, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramında Megaboard ısı yalıtım Sistemleri fabrikası tarafından ağırlandılar.

Okullarından alınan öğrencilere önce fabrika gezdirildi.

Önce çocukların güvenliği diyen fabrika yetkilileri, çocukların güvenliği için gerekli önlemleri aldıktan sonra fabrikanın birimlerini gezdirdiler, bilgiler verdiler.

Minik konukları makam odasında ağırlayan Fabrika Sahibi Ahmet Yaşar, koltuğunu da Kardelen Erdoğan’a bıraktı.

Makamın yeni yönetici Kardelen önce fabrikadaki üretim ile ilgili bilgiler aldı ardından da bayramı kutladı.

Kardelen yaptığı konuşmada, “Milli egemenlik temeline dayanan Türkiye Cumhuriyetinin geleceği, tarih bilincine sahip gençliğimizle sağlanmaktadır. Bugünün küçükleri, yarının ise büyükleri, yöneticileri, işadamları, sanayicileri, esnafları, çiftçisi, bakanı, başbakanı, milletvekili, işçisi olan çocukları Ulu Önder Atatürk’ün armağan ettiği 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımız kutlu olsun” şeklinde konuştu.

Okulunu ağırlayan Yaşar’a teşekkür eden Okul Müdürü Erdal Havabulut, fabrikanın Elazığ’da olmasının ise gurur verici bir duygu olduğunu söyledi.

“ONUR VERİCİ BİR ŞEY”

Havabulut yaptığı açıklamada, “Bize bu fırsatı verdiği için Ahmet Yaşar beyin şahsına kurumumuz adına teşekkür ediyoruz. Öğrencilerimizde böyle bir farkındalık oluştu. Biz organize sanayi bölgesine komşuyuz. Komşu bölgede okulumuz faaliyetini devam ettiriyor ama öğrencilerimiz organize sanayi bölgesinde neler yapılıyor? Burada hangi faaliyetler devam ediyor? Hem bunu öğrenmek hem de bu fabrikalarda hangi üretimlerin yapıldığını öğrendiler. Gerçekten gurur verici bir şey. Böyle büyük bir fabrikanın Elazığ’ımızda olması ayrıca onur verici bir şey bu açıdan bu yatırıma vesile olan başta Ahmet Yaşar beye ve tüm personeline çok teşekkür ediyoruz. Bize de bu fırsatı verdikleri için tekrardan teşekkürlerimizi bir borç biliyoruz” diye konuştu.

Konuklarını makamında ağırlayan Ahmet Yaşar da, ekonomi, sanayi ve savunmanın ülkeleri olmazsa olmazı olduğuna vurgu yaptı.

“ÇOCUKLARIMIZI, BU TESİSLERDE MÜHENDİS, TEKNİSYEN, MÜDÜR, PATRON OLARAK GÖRDÜĞÜMÜZ ZAMAN BU İŞLERİN KIYMETİNİ DAHA İYİ ANLAYACAĞIZ”

Yaşar yaptığı konuşmada, “Cumhuriyetimizin kurucusu olan Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün çocuklarımıza armağan ettiği bu anlamlı günde geleceğimizin teminatı olan yavrularımızı tesislerimizde ağırlamaktan duyduğumuz mutluluğu öncelikle ifade etmek istiyorum. Bu ülkenin geleceği çocuklarının yetenekleriyle, eğitimleriyle, yapabildikleriyle sınırlıdır. Çocuklarımızın her alanda yetişebilmesi için ekonomi, spor¸ eğitim, mühendislik, tıp tüm alanlar için gelecek nesillerde iyi yetişmiş çocuklara ihtiyacımız var. Bu çocuklarımızın bugün en mutlu günü olan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk bayramında tesislerimizde ağırladık. Fabrikamızı gezdiler. Üretimi gördüler. Belki içlerinden birkaç tanesi sanayi fitilini ateşledi bile. İnşallah yıllar sonra bu gençlerimiz, bu çocuklarımızı, bu tesislerde mühendis, teknisyen, müdür, patron olarak gördüğümüz zaman bugün yaptığımız bu işlerin kıymetini daha iyi anlayacağız” dedi.

Güncelleme Tarihi: 23 Nisan 2018, 19:33

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner137