Köpeklerin Saldırısında Hayatını Kaybeden Kadınla İlgili Cumhuriyet Başsavcılığı Açıklama Yaptı

Esentepe Mahallesi’nde köpeklerin saldırısı sonucu hayatını kaybeden 82 yaşındaki Çiçek Boztaş ile ilgili, Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından açıklama yapılarak çok yönlü soruşturma başlatıldığı aktarıldı.

Köpeklerin Saldırısında Hayatını Kaybeden Kadınla İlgili Cumhuriyet Başsavcılığı Açıklama Yaptı

Köpeklerin saldırısı sonucu hayatını kaybeden 82 yaşındaki Çiçek Boztaş ile ilgili Cumhuriyet Başsavcılığı açıklama yaptı.

Esentepe Mahallesi Kır Çiçeği Sokak'ta Ağabeyi ve yengesiyle birlikte yaşayan Çiçek Boztaş, su doldurmak için evden çıktı, dönüş yolunda evine 30 metre kala sürü halindeki sokak köpeklerinin saldırısına uğrayarak hayatını kaybetti.

Köpeklerin ölümüne neden olduğu yaşlı kadın ile ilgili Elazığ Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından açıklama yapıldı.

“ÇOK YÖNLÜ OLARAK DEVAM ETMEKTEDİR”

Açıklamada; "İlimiz Esentepe Mahallesi Kırçiçeği Sokak arka kısmında 20/05/2019 günü içme suyu almak için evden çıkan, sokak köpekleri tarafından saldırıya uğrayan ve kaldırıldığı hastanede tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybeden 82 yaşındaki Çiçek Boztaş isimli bayan şahıs hakkında Elazığ Cumhuriyet Başsavcılığımızca aynı gün ölü muayene ve otopsi işlemleri yapılmış olup, olayla ilgili olarak başlatılan soruşturma çok yönlü olarak devam etmektedir" denildi.

Güncelleme Tarihi: 21 Mayıs 2019, 14:41

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner137