Korona Virüs İle Mücadele Merkezi Kuruldu

Son dakika gelen bilgilere göre; msb'de birlik ve karargahlarda salgınla ilgili önlem çalışmalarının yönetilip takip edildiği corona virüs ile mücadele merkezi kuruldu.

Korona Virüs İle Mücadele Merkezi Kuruldu

Milli savunma bakanı hulusi akar, kovid-19 ile mücadele kapsamında yaptığı açıklamada, "ne tedbir varsa aldık. Mehmetçiğin güvende olması için ilgili arkadaşlarımla gece-gündüz gayret gösteriyoruz. Şu ana kadar bir vukuatımız olmadı, bundan sonra da bir vukuata sebebiyet vermeden görevlerimizi tamamlama çabasındayız" dedi.

Bakan Akar, "Üretimi yükselterek sadece TSK'nın değil, tüm halkımızın ihtiyaçlarını karşılamak için gayret gösteriyoruz" ifadelerine yer verdi.

Milli Savunma Bakanlığında, Corona virüs (Kovid-19) ile Mücadele Merkezi (KOMMER) kuruldu.

Bakanlık ile bağlı birlik, karargah ve kurumlarında salgınla ilgili alınan önlemlere yönelik çalışmaların yönetildiği merkezden Genelkurmay Başkanı, Kuvvet ve Ordu Komutanları ile telekonferans yöntemi ile görüşen Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, "Yapılabilecek ne varsa, alınacak ne tedbir varsa bunları aldık ve Silahlı Kuvvetlerinin disiplinli yapısı içinde uyguluyoruz. Bu tedbirleri sadece yurt içindeki değil yurt dışındaki birliklerimizde de yerine getiriyoruz. Mehmetçik bu konuda güvende, Mehmetçiğin güvende olması için gece-gündüz gayret gösteriyoruz. Şu ana kadar herhangi bir vukuatımız olmadı, bundan sonra da herhangi bir vukuata sebebiyet vermeden görevlerimizi tamamlayacağız" dedi.

Bakan Akar, "Üretimi yükselterek sadece TSK'nın değil, tüm halkımızın ihtiyaçlarını karşılamak için gayret gösteriyoruz" ifadelerine yer verdi.

Bakan Akar'ın açıklamalarından öne çıkan başlıklar şöyle;

(Kovid-19 ile mücadelede kullanılan ilaçlar)

Kimyagerlerimiz bu ilaçların muadilini yapabileceklerini ifade ettiler. Onunla ilgili çalışmalarımız yoğun şekilde sürüyor.

(Kovid-19 ile mücadele)

Şu ana kadar bir vukuatımız olmadı, bundan sonra da herhangi bir vukuata sebebiyet vermeden görevlerimizi tamamlama çabası içerisindeyiz.

Güncelleme Tarihi: 24 Mart 2020, 16:47

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner137