Koruyucular Yemin Etti

Elazığ’ın ilçelerinde görev yapacak olan  250 korucu eğitimlerinin ardından yapılan törenle yemin etti.

Koruyucular Yemin Etti

Kovancılar ilçesinde bulunan Jandarma Özel Harekat Tabur Komutanlığı’nda, eğitimlerini tamamlayan 250 korucu için yemin töreni yapıldı. Törene Vali Murat Zorluoğlu, AK Parti Elazığ Milletvekili ve TBMM Başkanlık Divanı üyesi Ömer Serdar, AK Parti Elazığ Milletvekili Metin Bulut, İl Jandarma Komutanı Albay Özay Eryürek ilçe protokolü ve korucuların ailelerinin katılımıyla yeminler edildi.

İl Jandarma Komutanı Albay Özay Eryürek, emekli olan korucuların yerine alınan korucuların eğitimlerinin başarıyla tamamladığını belirtti.

Terör mücadele çok kritik bir dönem yaşandığını ifade eden Vali Murat Zorluoğlu,” Son 2 yıldır teröristlerle amansız bir mücadele yürütüyoruz. Kararlılığımız tamdır. Bu konuda geriye adım atmamız da söz konusu değildir. Güvenlik personelimizin gayretleri ve cesaretiyle bütün teröristleri temizleyeceğiz. Bundan kimsenin şüphesi olmasın. Sadece dağdaki teröristlerle mücadele vermiyoruz. Bir taraftan da onlara destek verenlerle ilgili mücadeleyi veriyoruz. Yoğun operasyonlarla şehir ve kırsalın bağlantısını kestik. Sonuna kadar devam edeceğiz. Teröre destek veren hiç kimse adaletin elinden kurtulamayacaktır” dedi.

Ardından aralarında kadınlarında bulunduğu 250 korucu yemin etti.

Güncelleme Tarihi: 05 Nisan 2017, 14:25

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner137