Milliyetçi Hareket Partisi Genel Merkezi tarafından MHP Elazığ Merkez İlçe Başkanlığı'na atanan Av. Onur Köseli görevine başladı.

IŞIKVER: ÜLKÜCÜ HAREKETİN GÖNLÜNDEKİNİ BİZLERE NASİP EDER

MHP Merkez İlçe Başkanlığında düzenlenen devir teslim töreninde açıklamalarda bulunan MHP Elazığ İl Başkanı Semih Işıkver, “Merkez İlçe Başkanımı Sayın Rıdvan Kaya Beyefendi ile yaklaşık 2 aydır bazı istişarelerde bulunduk. Kendisi dedi ki; ‘biz burada bu bayrak yarışında sizin yanınızda olalım, mücadeleden kaçmayalım ama buraya taze kan lazım’ dedi. Biz de uygun bulduk, Başkanımızla oturduk, nasıl yaparız diye düşünürken; bir Ülkücüye yakışır şekilde herhangi bir kırgınlığa mahal vermedenyine teşkilatımızın her kademesinde görev yapmış, 2011 yılından beri teşkilatımızın her sefhasında görev yapmış ve son olarak da benim İl Başkanlığında Partimizin İl Sekreterliği vazifesini yürütmekte olan Av. Onur Köseli kardeşimize 8 Ekim 2018 tarihi itibariyle Sayın Genel Başkanımızın tensipleri ve takdirleriyle Merkez İlçe Başkanlığı takdir edilmiştir. Buradan Elazığ Kamuoyuna şunu ifade etmek istiyorum; Sayın Rıdvan Kaya ile olan beraberliğimiz İl Yönetim Kurulunda devam edecek. İnşallah Rabbim yürüyeceğimiz hedefler noktasında gönlümüzdekini, Ülkücü hareketin gönlündekini bizlere nasip eder. Bizi bu uğurda mahcup etmez” ifadelerini kullandı.

KAYA: KAN DEĞİŞİMİ OLMALIDIR

MHP Eski Merkez İlçe Başkanı Rıdvan Kaya ise, “3 yıla yakındır sürdürmüş olduğumuz Merkez İlçe Başkanlığını bugün itibariyle Sayın Av. Onur Köseli’ye devretmek üzere burada toplandık. Şimdi teşkilatlarda kan değişimi olmalıdır, gençleştirmeye gidilmelidir. Bizler yaşımız itibariyle, sabrımız itibariyle biraz yıprandık dileyim. Daha öncesinde de düşünmüştüm ama İl Başkanım bir müddet daha gidelim durum neyi gösteriyorsa dedi. Tabi İl Başkanımıza saygımız sonsuz. Genel Merkezimizin nabzını alalım dedi. Ondan sonraki süreçte böyle bir devir teslim töreni yapalım dedi, biz de hayhay başım üstüne dedim. Onur Köseli arkadaşımıza, kardeşimize bugün Merkez İlçe Başkanlığını teslim edeceğiz. Allah yar ve yardımcısı olsun. Biz de buradayız. Partinin her türlü kademesinde nerede olursak olalım, ilimize, ilçelerimize, Kadın Kollarımıza, yönetim kurullarımıza elbette ki bir ağabeylik yapacağız, elbette ki bir büyüklük yapacağız. Yardımlarımızı esirgemeyeceğiz” şeklinde konuştu.

KÖSELİ: BİRLİKTE HAREKET EDECEĞİZ

Milliyetçi Hareket Partisi Elazığ Merkez İlçe Başkanı Av. Onur Köseli’de, “Ülkemizin ve Partimizin içerisinde bulunmuş olduğu zor dönemlerde; partimize önemli katkılarda bulunan değerli büyüğüm, Merkez İlçe Başkanım Sayın Niyazi Rıdvan Kaya’dan bu kutlu görevi devralmış bulunmaktayım. Başkanımızın yapmış olduğu çalışmalarla birlikte hareket edeceğiz, bıraktığı yerden bayrağı devralacağız. Bayrağımızı daha yüksek yerlere taşımak için canla başla gecemizi gündüzümüze katarak çalışacağız. Bu bir nöbet değişimidir. Bu nöbet değişiminin ülkemize, milletimize, teşkilatımıza ve Elazığ’a hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyorum. Sayın Başkanım, layık gördüğünüz bu görevin yüklemiş olduğu sorumluluğun farkındayız. Bu sorumluluk gereği geçmişle ilgili bir hesabımız olmayacaktır. Daima önümüze bakacağız, Partimizi güçlü ekip bilinciyle hep birlikte ileriye götürme çabası ve gayreti içerisinde olacağız. Teşkilatta birlik, sahada birlik, söylemde birlik, Ülkü’de birlik düsturuyla hareket edeceğiz” dedi.

Konuşmaların ardından plaket takdimi yapıldı, Eski Başkan Rıdvan Kaya, bayrağı Av. Onur Köseli’ye devretti.