Kovancılar Belediyesi İlçe merkezinde bulunan Kuzey Irak’ta bölücü terör örgütüne karşı yürütülen pençe- kilit operasyonunda şehit düşen Piyade Astsubay Yusuf Ataş’ın adının verildiği parkta çalışmalarına devam ediyor.

Eski adı Merkez park olarak geçen ve belediye meclisinin aldığı kararla şehidimizin adının verildiği 7 bin 200 metrekare üzerine kurulu parkta yürütülen çalışmaları inceleyen İlçe Belediye Başkanı Hacı Akpınar, kısa bir sürede alanın tamamlanıp hizmete sunulacağını söyledi.

Başkan Akpınar açıklamasında, “Şehit Yusuf Ataş (Merkez) Parkımızda çalışmaları yerinde inceledik. 7200 m2 üzerine inşa edeceğimiz ilçemizin kalbinde yer alan parkımızı modern bir şekilde tamamlayarak hemşehrilerimizin hizmetine sunacağız.

 Şu anda parkımızın iç dizaynını yürüyüş yollarını ve kafeteryasını yeniden dizayn edip halkımızın hizmetine sunacağız. Havuzları büfeleri bol miktarda yeşil alanlar çocuk oyun grupları ile 7200 m2 genişliğindeki parkımız şehrimizin kalbinde modern bir şekilde kısa sürede bitirip vatandaşlarımızın hizmetine sunacağız” dedi.