Kovancılar Belediyesi tekstilkent atölyesi 2500 m2 alan üzerine inşa edilen 250 kişin istihdam edileceği ilçenin ekonomisine ve istihdamına büyük katkılar sunacak olan tekstilkent atölyesinin yer teslimi protokolü imzalandı.

Kovancılar Belediye Başkanı Hacı Akpınar ve Genç iş insanı Mehmet Erginöz arasında protokol imzalandı.



Kovancılar Belediye Başkanı Hacı Akpınar memlekete katkı sunacak iş insanı Erginöz’e teşekkür etti.


Genç girişimci iş insanı Mehmet Erginöz yaptıkları protokol ile 1 Ocak 2023 tarihinden itibaren çalışmalara başlayacaklarını söyledi.  

AKPINAR: 250 KİŞİ CİVARINDA KİŞİYE İSTİHDAM OLUŞTURACAK

Belediye Başkanı Hacı Akpınar açıklamasında, “Bugün Kovancılar için müjdeli bir haberi paylaşıyoruz. Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı ve Gençlik Spor Bakanlığı destekleri belediyemizin öz kaynakları ile genç girişimci projesi kapsamında yapmış olduğumuz 2500 m2 tekstilkent atölyemizin imalatını yapacak olan firma ile protokolünü yapmış durumdayız. Girişimcimiz takım elbise imalatı yapan memleketimizin öz evladı burada da 250 kişi civarında kişiye istihdam oluşturacak bir iş insanı. Memleketimize sunacak olan katkıdan dolayı kendisine teşekkür ediyorum. Yapmış olduğumuz protokol ile 1 Ocak 2023 tarihinden itibaren alt yapısı üst yapısı tüm fiziki yapısı ile tamamlanmış olan atölyemizi kendisine teslim edip faaliyetlerine başlayıp yurt içinde yurt dışında ihracatını yapacak hem Kovancıları'ın ismini duyuracak. Memleketimize hayırlı olsun. Genç girişimci kardeşimize de başarılar diliyorum. Genç girişimci iş insanı Mehmet Erginöz yaptıkları protokol ile 1 Ocak 2023 tarihinden itibaren çalışmalara başlayacağını takım elbise Ürettiklerini üretim yaptıkları takım elbiseleri A.B.D başta olmak üzere Fransa Rusya gibi ülkelere ihracat yapacağız. Burada da Belediye Başkanımızın desteğiyle inşallah bunu sağlayacağız. Bizim burada ki amacımız hem istihdamı arttırmak hem de bu yapılabilir işi Kovancılar'a taşıyabilmek. İlçemiz Ülkemiz adına hayırlı olmasını temenni ediyorum” dedi.