Kovancılar Belediyesi’nden Kaldırım Çalışması

Kovancılar Belediyesi, ilçe merkezinin altyapı çalışmalarını tamamlamasının ardından Elazığ-Bingöl caddesi üzerinde kaldırım ve peyzaj çalışmalarına başladı. Belediye Başkanı Hacı Akpınar, kaldırım çalışmalarını kendi fabrikalarında ürettikleri taşlarla yaptıklarını söyledi.

Kovancılar Belediyesi’nden Kaldırım Çalışması

İlçe merkezinin altyapı çalışmalarını tamamlayan Kovancılar Belediyesi, Elazığ-Bingöl Caddesi üzerinde kaldırım ve peyzaj çalışmalarına başladı.

Hafta sonu kısıtlamasıyla peyzaj çalışmalarına hız veren belediye ekipleri, kısa sürede kaldırımları kullanıma açacak.

Çalışmaları yerinde inceleyen Kovancılar Belediye Başkanı Hacı Akpınar, kaldırım ve peyzaj çalışmalarında kendi fabrikalarında ürettikleri taşları kullandıklarını söyledi.

AKPINAR: GÜZELLEŞTİRMEYE ÇALIŞIYORUZ

Başkan Hacı Akpınar, “İlçemizin Elazığ – Bingöl Caddesi üstünde bulunan çarşı bölgemizin kaldırımlarını kendi imal ettiğimiz kaldırım taşları işle donatıyoruz. Çarşı merkezi burası. Özellikle alışverişin iyi olduğu yerde esnafımızın çevresinin düzenlemesini yapmak için özellikle sokağa çıkma yasağının olduğu günde personelimizle çalışmayı yürütüyoruz. Burası çarşımızın göz bebeği olan yer. Şehrimizin Elâzığ – Bingöl Caddesinin tamamını kendi fabrikamızdan ürettiğimiz aşlarla donatacağız. Bu güne kadar 2 bin m2 alanı döşedik. Daha sonra kalan kısımları döşeyeceğiz. Memleketimizin bu güzide kısmını güzelleştirmeye çalışıyoruz” diye kaydetti.

Güncelleme Tarihi: 14 Aralık 2020, 17:15

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner137