“Kovancılar'dan Bütün Terör Örgütlerine Meydan Okuyoruz"

Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz, Kovancılar Ak Parti Seçim Koordinasyon Merkezini ziyaret etti.

“Kovancılar'dan Bütün Terör Örgütlerine Meydan Okuyoruz"

Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz ilçe ziyaretlerinin son durağında, Kovancılar Ak Parti Seçim Koordinasyon Merkezini ziyaret ederek vatandaşlara seslendi.

Başkan Yanılmaz’a ziyaretlerinde Kovancılar Belediye Başkanı Hacı Akpınar ve Kovancılar Ak Parti İlçe Başkanı Cahit Kazıoğlu da eşlik etti. Ziyarette konuşan Kovancılar Belediye Başkanı Hacı Akpınar, Kovancıları Elâzığ’ın ve bölgesinin bir numarası yapmak için çok çalıştıklarını belirtti. Özellikle Hamza Bey Barajı dolayısıyla çok fayda göreceklerini söyleyen Başkan Akpınar, Elâzığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz’a ve emeği geçen herkese teşekkür etti.

Kovancılar Ak Parti İlçe Başkanı Cahit Kazıoğlu ise, 16 Nisan’da Kovancılardan çok güçlü bir “evet” oranının çıkacağını ve ilçe halkının her daim Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın arkasında olduğunu belirterek Başkan Yanılmaz’a ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.

“SÖZ DE, KARAR DA, YETKİ DE MİLLETİNDİR”

“Kovancılardan bütün terör örgütlerine meydan okuyoruz, asla bizi bölemeyeceksiniz, parçalayamayacaksınız” diyen Başkan Yanılmaz, “Kovancılar 16 Nisan’da Osmanlı tokadını bütün hainlerin yüzüne vuracaktır” dedi.

Özellikle Tanzimat’tan bu yana halkı ciddiye almayan ve ötekileştiren elitist bir grubun ülkeyi kontrol altına almaya çalıştığına; ama 16 Nisan’dan itibaren bunu asla başaramayacaklarına değinen Başkan Yanılmaz, “Bu ülkede artık söz de, karar da, yetki de milletindir” dedi.

1982 Anayasası’nın askeri darbeler neticesinde millete zorla kabul ettirildiğini belirten Başkan Yanılmaz, “Mevcut anayasayı yapanlar milletin menfaatini değil kendi menfaatini düşünerek yaptı. Bizde bu dayatma anayasasını 16 Nisan’da milletin yetkili ve söz sahibi olduğu yeni anayasayla değiştireceğiz” diye konuştu.

Güncelleme Tarihi: 15 Nisan 2017, 10:24

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner137