Kovancılar Esnaf Odası’ndan Girişimcilere Büyük Destek

Elazığ Kovancılar Esnaf Odası ve KOSGEB işbirliğinde 'Uygulamalı Girişimcilik' kurslarını tamamlayan girişimciler esnaflığa başlıyor.

Kovancılar Esnaf Odası’ndan Girişimcilere Büyük Destek

Elazığ Kovancılar Esnaf Odası Başkanı Ahmet Özdoğan’ın göreve başlamasıyla birlikte başlayan 'Uygulamalı Girişimcilik' eğitimlerinde 1000 girişimciye eğitim verilerek sertifikaları kendilerine verildi.

SERTİFİKA ALANLARIN YÜZDE 15 ESNAFLIĞA BAŞLADI

Elazığ Kovancılar Esnaf Odası ve KOSGEB işbirliğinde 'Uygulamalı Girişimcilik' kurslarını tamamlayan 1.000 kursiyerden yüzde 15’i esnaflığa başlayarak ilçe ekonomisine büyük katkı sağlıyor.

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Elazığ Kovancılar Esnaf Odası Ahmet Özdoğan, Esnafların her zaman yanında olduklarını ifade ederek 'Uygulamalı Girişimcilik' kurslarının aralıksız olarak devam edeceğini söyledi.

ÖZDOĞAN: SERTİFİKA VERDİKLERİMİZİN YÜZDE 15’İ ESNAFLIĞA BAŞLADI

Başkan Özdoğan, “Göreve geldikten sonra KOSGEB il müdürlüğümüzün işbirliğinde 'Uygulamalı Girişimcilik' kurslarımızı başlattık. Şimdiye kadar bin kişiye sertifika verdik. Sertifika verdiklerimizin yüzde 15’i esnaflığa başladı. Bu esnaflarımız hem kendi ailesine maddi açıdan katkı sağlıyor hem de ilçemizin ekonomisine katkı sağlıyor. Devletimiz, esnaflığa yeni başlayan vatandaşlarımıza büyük destekler veriyor. Bizlerin amacı da esnaflarımıza devletimizin verdiği destekten faydalanmasıdır. Biz, Kovancılar Esnaf Odası olarak tek gayemiz esnaflarımızın faydasıdır. Esnaflarımızın faydası olan tüm çalışmalara her zaman içinde oluyoruz. Olmaya da devam edeceğiz Allah’ın izniyle. Ben 'Uygulamalı Girişimcilik' kurslarımızı vermemizde çok büyük destek veren KOSGEB İl Müdürümüz Şaban Yaşa’ya çok teşekkür ediyorum” dedi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner137