Fırat Üniversitesi Kovancılar Meslek Yüksek Okulu tarafından “İş Hayatında Başarı Öyküleri” konulu kariyer günleri programı düzenlendi.

Programa; Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Halil Hasar, Kovancılar Meslek Yüksek Okulu Müdürü Doç. Dr. Fatih Özek, Ziver Holding Yönetim Kurulu Başkanı İşadamı Veysel Demirci, öğretim üyeleri ve öğrenciler katıldı.

ÖZEK: FIRAT ÜNİVERSİTE BÖLGENİN; EN GÜÇLÜ ÜNİVERSİTELERİNDEN

Kovancılar MYO Müdürü Doç. Dr. Fatih Özek, “Fırat Üniversite bölgenin; en güçlü üniversitelerinden yaklaşık 45 bin öğrencisi olan, bin 700 yabancı uyruklu öğrencisi olan ve uluslararası bir üniversite olma yönünde hızlı adımlarla ilerleyen ve güçlü bir geleneği olan bir üniversite. Üniversitelerin 2 tane temel görevi vardır. Bunlardan bir tanesi akademik çalışmalardır, ikincisi eğitim ve öğretim faaliyetleri çerçevesinde öğrencileri hayata hazırlamak, bilgilerini en iyi şekilde öğrenmelerini katkı sağlamak. Bunu yapmak” ifadelerini kullandı.

DEMİRCİ: 2011’İN ORTASINDA AYRILARAK ANKARA MERKEZLİ FİRMAMIZI TAŞIMA KARARI ALDIK

İş hayatıyla ilgili bilgiler veren İşadamı Veysel Demirci ise, “Ben 1 Ağustos 1978 Elazığ Palu doğumluyum. İlk, orta, üniversite ve lise tahsilimizi Elazığ’da yaptık. Maalesef diyorum; bu güzel şehirde 2011’in ortasında ayrılarak Ankara merkezli firmamızı taşıma kararı aldık ve o günden beri Ankara’da ikamet etmekteyiz. Türkiye’nin birçok noktasında ana iş kolumuz olan kamu yatırımları üzerine yol, baraj, içme suyu, köprü, tünel ve benzeri projeler yapmaktayız. Grubumuzda şu anda yaklaşık olarak 2 bin 500 çalışan inşaat tarafında personelimiz, kardeşlerimiz mevcut. Bununla beraber bu büyüme trendini yakalayınca dedik ki inşaat tek başına olmaz. Yanına birkaç daha faaliyet alanı ekleyim ve öncelik olarak kendi mesleğimizle alakalı olan akaryakıt ağırlığı olduğu için kullanırız, akaryakıtı ilan ettik dedik ki bununla beraber sosyal çevremizi geliştirme adına bir restoran zinciri kuralım, bununla devam ettik” diye konuştu.

HABER: SITKI TAŞEL