Çin’de ortaya çıkan ve kısa sürede tüm dünyayı saran ‘korona virüs' salgınına karşı Kovancılar Belediyesi ilçede dezenfekte çalışmalarını sürdürüyor.

Kovancılar Belediyesi ekipleri vatandaşların yoğun olarak kullandığı alanlarda dezenfeksiyon çalışmalarını devam ettiriyor.

AKPINAR: DEZENFEKTE ÇALIŞMALARIMIZ ARALIKSIZ DEVAM ETMEKTEDİR

Kovancılar Belediye Başkanı Hacı Akpınar konuyla ilgili yaptığı açıklamada, “İlçemizde yeni korona virüs salgınına karşı önlem amaçlı dezenfeksiyon çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Çalışmalarımız kapsamında Belediyemiz ekipleri camilerimiz, okullarımız, ilçe jandarma komutanlığı, Hükümet Konağı, Belediyemiz, Devlet Hastanesi, otobüsler, şehir içi ve Elazığ seferi yapan minibüs hatları, resmi kurumların tümü taziye evleri, lavabolar gibi vatandaşların yoğun olarak kullandığı alanlarda dezenfekte çalışmalarımızı gerçekleştirdik. Dezenfekte çalışmalarımız aralıksız devam etmektedir. Vatandaşlarımızın Sağlık Bakanlığımızın ikazlarına harfiyen uymalarını bir kez daha vurgulamak istiyorum. Türkiye olarak inşallah bu sıkıntıyı hep birlikte atlatacağız” dedi.