Kovancılar’da Düzenlenen Şenlik İkinci Gününde Devam Etti

Kovancılar Kaymakamlığı ve Kovancılar Belediye Başkanlığı tarafından düzenlen 5. Kültür Şenliği ikinci gününde de büyük bir coşku ile devam etti. Konserde sahne alan ünlü sanatçı Ender Balkır, kulakların pasını sildi

Kovancılar’da Düzenlenen Şenlik İkinci Gününde Devam Etti

Kovancılar Kaymakamlığı ve Kovancılar Belediye Başkanlığı’nın ortaklaşa düzenlediği 5. Kültür Şenliği ikinci gününde de büyük bir coşku ile devam etti.

15 Temmuz Şehitler ve Demokrasi Meydanında düzenlenen şenliğe AK Parti MKYK Üyesi ve Elazığ Milletvekili Metin Bulut, AK Parti İl Başkanı Şerafettin Yıldırım, İl Genel Meclis Başkanı İbrahim Şerbet, İlçe Kaymakamı Bünyamin Karaloğlu, Belediye Başkanı Hacı Akpınar ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Şenlikte konuşan İlçe Belediye Başkanı Hacı Akpınar, ilçenin tanıtımına katkı sağlamak adına şenliği düzenlediklerini belirterek, Kovancılar’ın doğunun yıldızı olduğunu ifade etti.

AKPINAR: TOPRAĞIYLA GÜZEL İKLİMİYLE İLİMİZİ, ÇEVREMİZİ BESLEYEN BİR İLÇE

İlçe Belediye Başkanı Hacı Akpınar, “ burada hem birlik beraberliğimizi sağlamak hem ilçemizi tanıtmak hem siz güzel gençlere güzel insanlara hoş vakit geçirmek için bu şenliği İlçe Kaymakamımız ile birlikte tertipledik. Amacımız ilçemizi, çevremize tanıtmak, düğünlerimizi tanıtmak, ilçemizin değerlerini ön plana çıkarmak. Şirin ilçemiz, yaşı küçük ama vücudu büyük olan bir ilçe doğunun yıldızı olan bir ilçe. Toprağıyla güzel iklimiyle ilimizi, çevremizi besleyen bir ilçe” dedi.

AK Parti İl Başkanı Şerafettin Yıldırım, pandemi döneminde bu tür problemlerin çok özlendiğini söyledi.

YILDIRIM: BU TÜR PROGRAMLARI ÇOK ÖZLEMİŞTİK

AK Parti İl Başkanı Şerafettin Yıldırım, “ Yaklaşık iki buçuk yılı sıkıntılı ve pandemi ile dopdolu geçirdik. Bu tür programları çok özlemiştik. Asıl amaç sizlerle beraber olmak. Kardeşlik beraberlik ve hep birlikte bu atmosferi telaffuz etmek. Hamdolsun bunu da sağladılar. Dün başlayan bu programda şuana kadar sahne alan sanatçılarımızın hepsine çok teşekkür ediyorum. Yine bizden sonrada sahne alacak olan sanatçılarımıza da çok teşekkür ediyorum” dedi.

AK Parti MKYK Üyesi ve Elazığ Milletvekili Metin Bulut, ilçenin her geçen gün büyüyüp, geliştiğini kaydetti.

BULUT: EN SON İLÇE OLMASINA RAĞMEN BUGÜN ELAZIĞ’IN EN BÜYÜK İLÇELERİNDEN BİR TANESİ OLDU

AK Parti MKYK Üyesi ve Elazığ Milletvekili Metin Bulut, “ Geldik şahitlik ettik ki bugün Kovancılar bir başka, Kovancılar çok coşkulu. Geçmişten bugüne Allah’a hamdolsun ki bu güzel ilçemizde bu coşkuyu bu dinamizmi hep hissettik. O yüzden Kovancılar her geçen gün büyüyen üstüne koyan, gelişen, kalkınan bir ilçe oldu. Tamda Türkiye gibi. En son ilçe olmasına rağmen bugün Elazığ’ın en büyük ilçelerinden bir tanesi oldu. Bundaki en büyük katkı en büyük pay sizin” dedi.

Kovancılar’ın fahri hemşerisi ilan edilen Kovancılar Kaymakamı Bünyamin Karaloğlu, ilçeden bu yıl ayrılacağını belirterek, helallik istedi.

KARALOĞLU: DEPREMLE BAŞLADIK FESTİVALLE BİTİRELİM DEDİK

Kovancılar Kaymakamı Bünyamin Karaloğlu, “ Uzun zaman bu festivali planladık. Her atandığımız ilçeye aitlik hissetmeyiz ama gönülden burada çalışmayı sevdim çalıştım ama hepimizin bir görev süresi var bu yılda son yılımız artık Kovancılarda. Depremle başladık festivalle bitirelim dedik ve güzel anılarla ayrılmak istedik. Sayın Milletvekilimize, Belediye Başkanımıza ve değerli Kovancılar halkına beni hemşerileri olarak kabul ettikleri için çok teşekkür ediyorum” dedi.

Şenlik sevilen sanatçı Ender Balkır’ın konserleri ile sona erdi.  

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner137