Kovancılarda hizmete açılan Gençlik Merkezi ve kapalı spor salonu ve sentetik sahasındaki restorasyon çalışmalarında sona gelindi.

"GENÇLERİMİZE ARMAĞAN EDİYORUZ"

Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünden yapılan açıklamada; “Kovancılar ilçemizde hizmete açtığımız Gençlik Merkezimiz yanında bulunan yılların vermiş olduğu solgunluğuyla duran kapalı spor salonu ve sentetik sahada bakım onarım ve yenileme çalışmalarında sona geldik. Spor salonu binası, sentetik saha ve tribün işlerinin ihalesi yakın zamanda gerçekleştirilmiş olup, yenilenmiş olarak hizmete sunmanın heyecanını yaşıyoruz. Kovancılar ilçemizde bulunan Gençlik Merkezimizde gençlerimizin sosyal ve kültürel anlamda bütün imkanlarımızdan faydalanıp, aynı kompleks içerisinde de sportif çalışmalarını da yapabilecekleri spor salonumuz ve sahamızı gençlerimize armağan ediyoruz” denildi.

Kovancılar Belediye Başkanı Hacı Akpınar yaptığı açıklamada; tadilatı yapılan tesislerin hizmete açılacak olmasından duyduğu mutluluğu dile getirdi:

Gençlik ve spor İl Müdürü Abdulsamet Eren ise yaptığı açıklamada, Kovancılar’ın artık sporsal, sanatsal sosyal faaliyetleri icra edeceği bir salona kavuştuğunu belirtti.