Köy Okullarında Yüz Yüze Eğitim Başlıyor

15 Şubat'ta kademeli yüz yüze eğitimin başlayacağının duyurulmasının ardından Elazığ’da köy okulları yüz yüze eğitime hazır hale getirildi.

Köy Okullarında Yüz Yüze Eğitim Başlıyor

Yeni tip koronavirüs salgınıyla mücadele kapsamında bir süredir kapalı olan köy okullarında yeniden yüz yüze eğitim başlıyor.

Konuyla ilgili televizyonumuza özel açıklamalarda bulunan İl Milli Eğitim Müdürü Fevzi Gürtürk, 15 Şubat’ta yüz yüze eğitimin başlayacağı köy okullarında bütün önlemlerin alındığını söyledi.

1 Mart’ta kademeli olarak yüz yüze eğitimin başlayacağı okullarla ilgili de açıklamalarda bulunan Müdür Gürtürk, okullarda, maske, mesafe ve hijyen gibi kurallara tam anlamıyla uyulacağını ve velilerin bu konuda müsterih olmaları gerektiğini söyledi.

GÜRTÜRK: BÜTÜN ÖNLEMLERİMİZİ ALDIK, VELİLERİMİZ MÜSTERİH OLSUN

1 Mart itibariyle de öğrencilerimiz özellikle tüm ilkokul kademelerinde öğrencilerimiz okula gelecekler bunlarla birlikte 8. ve 12. Sınıflar okullarımıza gelmiş olacak. Bu okullarımızın bünyesinde bulunan ana sınıflarda 1 Mart itibariyle eğitime başlayacağız. Tüm Elazığ’da hazırlıklarımızı yapmıştık zaten. Temizlik, dezenfektan hijyenin tüm kurallarıyla birlikte çalışmalarımızı bitirdik. Öğrencilerimizi sabırsızlıkla bekliyoruz. Velilerimiz bu konuda müsterih olsunlar. Okullarımızda hem maskeye hem mesafeye hem de temizliğe en üst seviyede uyulacak. Bizlerde velilerimizden istirhamımız olacak.  Çocuklarımız okula gelmeden önce bu bilinçlendirmeyi yaparak, servisle gelenlere, toplu taşıma ile gelen çocuklarımız bilinçlendirilmeli. Bu alanlarda da zaten mesafeyi, seyreltilmişleri ve temizlik yönünde korumamız olacak. Sınıflarımızda ikiye bölünerek bir grup Pazartesi Salı, bir grup Perşembe ve Cuma günü gelecek Çarşamba günüde genel temizlik yapılacak. Bu şekilde seyreltilmiş eğitime geçeceğiz” ifadelerini kullandı. 

Gürtürk tüm okulların “Okulumuz Temiz” belgesini aldıklarını da belirtti.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
Keno
Keno - 3 yıl Önce

Dedigine acaba kendisi de inaniyor mu!Temizlik malzemesi maske ..gerekli tefbirler alindi mi...Cocuklar cok onemli

SIRADAKİ HABER

banner137