Elazığ Milletvekili Tahir Öztürk’ün programında yine köy gezileri vardı.

Hankendi ve Yolçatı yöresinde başladığı köy gezilerine devam eden Vekil Öztürk, köy sakinleriyle hasbihal etti.

Milletvekili Öztürk, köylülerin isteklerini not aldıklarını belirterek, bu notları, eksiklikleri yetkili kurumlara ileteceklerini kaydetti.

Elazığ Ak Parti Milletvekili Tahir Öztürk” Ak Parti hükümeti olarak bizden istedikleri talepleri not alarak ilgili kurumlara aktaracağız. Biz köylülerimizden Allah razı olsun çok memnunuz. Zaten bize aşağı yukarı 11 seçimdir destek veriyorlar. Biz köylülerimizi ihmal etmedik. Bundan sonrada ihmal etmeyeceğiz. Bu gezimiz seçim ile ilgili değil. Sadece biz Ak Parti hükümeti olarak iktidar olarak köylülere yaptığımız hizmetler nelerdir. Buradaki eksikler nelerdir. Bunları yerinde bizzat görerek il genel meclis üyemizde yanımda olarak o da çünkü bu köylülerin sorunlarını biliyor. Ben de bizzat not olarak bunları ilgili yerlere vereceğiz. Bizim Ak Parti hükümeti olarak politikamız hizmet. Parti olarak amacımız insan merkezli insanlara faydalı olabilmek. Neden köylülere hizmet çünkü köylü he zaman bizim yanımız da oldu” dedi.

KÖYDES projelerine değinen Öztürk “ hükümetimizin köydeş projesi açısından çok güzel destekleri var. Şuna da biz bunları görüyoruz. Ama bunlar yeterlimi değil. Daha artırmak o hizmetleri eksikleri gidermek istiyoruz. Özelik ile yol talebi, su ve kanalizasyon talebi var. Tabi bu imkanlar ölçüsünde acili yeten başlayıp yapmak istiyoruz. Özel idarimiz bütçesinde tamamen köylülerimize tahsis edilmiştir. Köylülerimiz ile bunu paylaşacağız. Muhtarlarımız da sağ duyulular bize destek verdiler. Seçimlerde en büyük desteği biz köylülerden aldık. Ak Parti hükûmeti olarak da köylülere destek yapmak zorundayız. Zaten Ak Parti hükümeti olarak köylülerden aldığımız oydur. Oylar olmazsa iktidar da olmamamız mümkün değildi. Şehirlerimiz de destek var. Ama en fazla aldığımız destek köylülerimizden. Öncelik sayın başkanımız ve sayın cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan köylülere yaptığı KÖYDES projesi muhtarlara ilgi onlara bizzat külliye ye çağırarak sıkıntılarını dertlerini dinlemeleri ağırlamaları önemli. Bizden ziyaretleri devam ettirerek yerinde gördük. Bizim politikamız seçimden seçime değil. Seçim olmadığı zaman oraya gidebilmek. İnanıyoruz biz bu gezilerimiz ülkemiz için de köylü için de faydalı olacaktır. Biz köylülere minnettarız her zaman bizim yanımız da oldu.