Elazığ Berberler ve Kuaförler Odası tarafından, Elazığ’da görev yapan kuaförlere “Kuaförler Odası Dayanışma Gecesi” düzenlendi.

Düzenlenen programa çok sayıda kuaför ve ailesi katıldı.

Elazığ Berberler ve Kuaförler Odası Başkanı Nizamettin Türkoğlu, düzenlenen programda, üyeleriyle bir arada olmaktan mutluluk duyduğunu dile getirdi.

TÜRKOĞLU: BİZ ÜYEMİZLE BİR ARADA OLUNCA DAHA ÇOK MUTLU OLUYORUZ

Açılış konuşması yapan Elazığ Berberler ve Kuaförler Odası Başkanı Nizamettin Türkoğlu, “Bugün Elazığ Berberler ve Kuaförler Odası olarak üyelerimizle bir araya gelmek için bir gece düzenledik. İnsanlarımız böyle kriz bir günde motive amaçlı stres atmış olurlar. Gecemize katılan kıymetli misafirlerimiz var. Üyelerimizle bir arada olmak için elimizden geleni yapıyoruz. Bu benim Elazığ Berberler ve Kuaförler Odasında 5. yılım. Bu benim 7. etkinliğim. Odaların var oluş sebebi sadece oda da ve koltukta oturmak değildir.  Üyeye hizmet etmektir. Biz üyemizle bir arada olunca daha çok mutlu oluyoruz” dedi.

KARAKAŞ: TÜRKİYE’YE ÖRNEK OLACAK İŞLER YAPMIŞTIR

Kuaförler Federasyonu Başkan Bayram Karakaş, “Bizler Elazığ’ı tanıdığımız günden bu güne kadar onuruyla, gururuyla, heyecanıyla yaşadık. Geçmişteki oda başkanlarınız Ankara’da Elazığ’ı nasıl onurlu bir şekilde temsil ettilerse gerek birlik başkanınız olarak Cemil abi gerekse bu dönemde yönetim kurulu çalışma arkadaşım Nizamettin beyle beraber Elazığ Berberler ve Kuaförler Konfederasyonunu ve Esnaf ve Sanatkâr Teşkilatının yanında dik durmuş ve Türkiye’ye örnek olacak işler yapmıştır” diye kaydetti.

ERDEM: BU BAŞARILI ÇALIŞMALARI BİZLERİ SEVİNDİRİYOR

Esnaf Odaları Birliği Başkanı Cemil Erdem, “Güzel bir program. Bu program bizleri mutlu ediyor. Başkan olduğundan beri program yapıyor kendisi. Bizde her zaman yaptığı programlarda yanında oluyoruz, kendisini bu manada destekliyoruz. Başarılı çalışmalarından dolayı kendisini yönetimiyle birlikte destekliyoruz. Odalarımızın faaliyetleri, çalışmaları çok önemli. Bundan sonrada başka odalarımızda böylesi güzel etkinlikler yapar diye düşünüyoruz. Bu başarılı çalışmaları bizleri sevindiriyor. Bu rahmetin yazıldığı çok önemli bir gecede demek ki Nizamettin kardeşimiz bu güzel etkinliği kurduğu için bu onun güzelliğidir” ifadelerine yer verdi.