“Küçük Adımlar” Projesi Ödül Töreni Gerçekleştirildi

Stem’e atılan Küçük Adımlar Projesi’nin ödül töreni gerçekleştirildi.

“Küçük Adımlar” Projesi Ödül Töreni Gerçekleştirildi

Elazığ Milli Eğitim Müdürlüğü ve Atatürk Anaokulunun ortaklaşa hazırladığı Stem’e atılan küçük adımlar projesinin ödül töreni gerçekleştirildi.

100. yıl Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde gerçekleştirilen törene; Milli Eğitim Müdürü Feyzi Gürtürk, Fırat Üniversitesi akademisyenleri, okul müdürleri, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

BALIKÇI: 21. YÜZYILDA BECERİLERİNİ KAZANDIRMAYI SAĞLAMAKTIR

Proje yürütücüsü Atatürk Anaokulu Müdürü Yardımcısı Gülşah Balıkcı, proje hakkında bilgi vererek, “Projeyi hazırlamamızdaki amaçlarımızdan biri okul öncesi eğitim alan çocukların bakanlığımızın 2023 hedefleri doğrultusunda kaliteli bir eğitim almalarıma katkı sağlamak ve Stem kullanımını yaygınlaştırarak 21. Yüzyılda becerilerini kazandırmayı sağlamaktır” dedi.

GÜRTÜRK: KATLANIP DAHA GÜZEL ÇALIŞMALAR ORTAYA ÇIKACAKTIR

Milli Eğitim Müdürü Feyzi Gürtürk, proje ile çocukların küçük yaşta kaliteli eğitim verileceğini kaydederek, “Burada yaptığımız şey gerçekten eğitim ile birlikte çocuklarımıza küüçük yaşta ne kadar güzel eğitim verirsek ileriki yaşlarda katlanıp daha güzel çalışmalar ortaya çıkacaktır. Ben katkı ve destek sunan üniversitemize, hocalarımıza, müdürümüze ve ekibine, öğrencilerimize ve bu eğitimi alan herkese çok teşekkür ediyorum” diye ifade etti.

Konuşmaların ardından projeye katılanlara ödülleri ve belgeleri verildi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner137