Fakülte öğrencileri Leyla Ertaş, Mehmet Uçur, Seher Yıldızoğlu, Olcay Kırımlı, Ebru Daştan, Abdulvahap Onat, Duygu Yeşilturna, Mustafa Kürek, Beranur Çam tarafından proje hazırlandı.

İletişim Fakültesi öğrencilerinin düzenlemiş olduğu sosyal sorumluluk projeleri kapsamında;  Elazığ Atatürk Stadyumu’nda, “küfür etme duymak istemiyorum” sloganı ile pankart açtılar.

ÖĞRENCİLER: TOPLUMA BİR MESAJ GÖNDERMEYE ÇALIŞTIK

Grup adına bir açıklama yapan Mehmet Uçur ve Leyla Ertaş bu yıl biz ve diğer sınıf arkadaşlarımızla farklı farklı sosyal sorumluk uygulamaları ile topluma bir mesaj göndermeye çalıştık. Bugünde yeşil sahalardayız. Sporda izleyenlerin küfür etmeden Spora destek vermelerini istediklerini söyledi.

ÖĞRENCİLERDEN TEŞEKKÜR

Öğrenciler, “Projemizin amacı taraftar gruplarında küfür engellemek. Çünkü kadın taraftar ve çocukların rahatsız olmaması maçlara özgürce gelmesi. Oyuncuların motivasyonun düşmesi ilkemiz. Bu projeyi bize veren hocamız Mehmet Fatih Çakar ‘a teşekkür ederiz. Grup arkadaşlarıma ve bizi bırakmayan sınıf arkadaşlarımıza. Ve maddi manevi desteğini esirgemeyen valilik özel kaleme, il spor müdürlüğüne, Elazığspor kulübüne Murat Ertürk e teşekkür ederiz. Son olarak bize sponsor olarak yardım eden Prof. Dr. Bilal Çoban hocamıza teşekkürü ederiz” dedi.

ÇAKAR: TÜRKİYE DUYURDUKLARI İÇİN ÖĞRENCİLERİMİ KUTLUYORUM

İletişim fakültesi öğretim görevlisi Mehmet Fatih Çakar'da öğrencilerinin hassasiyetlerinin takdire şayan olduğunu belirterek hem sosyal sorumluluklarla topluma hem de Fırat üniversitesi iletişim Fakültesinin sesini tüm Türkiye duyurdukları için öğrencilerimi kutluyorum" dedi.