Ramazanın ruhuna yakışır etkinliklerin icra edildiği Kültür Park Amfi Tiyatroda teravih namazı sonrası  başlayıp gece 23.30’a kadar devam eden programlarla vatandaşlarımız gönüllerince bir Ramazan ayı yaşamaya devam ediyor.

On bir ayın sultanı Ramazan'ın maneviyatını dolu dolu yaşatmak için bir ay boyunca Kur’an-ı Kerim, semazen gösterileri, ilahi ve kaside dinletileriyle Kültür Park Amfi Tiyatroda birbirinden güzel etkinlikler gerçekleştiren Elazığ Belediyesi, Fatih Çakar’ın sunup yönettiği Bil-Kazan yarışma programıyla da insanları eğlendirmeye devam ediyor.

Grup Buhara İzleyenlerden Tam Not Aldı

Kanal Fırat ekranlarından da canlı olarak yayınlanan etkinliklerde 9.gün sahne alan Grup Buhara alanı dolduran misafirler tarafından büyük hayranlıkla dinlendi.

5 Haziran Pazartesi günü ise Muharrem Demir birbirinden güzel eserleriyle etkinlik alanında sahne alacak.  21.45’te başlayıp  gece 23.30’da sona eren Ramazan Kültür ve Sanat Etkinliklerinde, 6 Haziran Salı günü ise Gönül Dostları izleyicilerle buluşacak.

Elazığ Belediyesinden yapılan açıklamada Kur’an-ı Kerim Tilavetiyle başlayıp daha sonra Semazen gösterileri, ilahi ve kaside dinletileriyle devam eden Ramazan programlarına, 7'den 70'e bütün vatandaşlarımızın davetli olduğu belirtildi.