Kulüp Temsilcilerinden Milletvekili Bulut’a Teşekkür

Elazığ Belediyespor Kulüp Başkanı Ahmet Toprak, Elazığspor Kulüp Müdürü Ali Topal ve ASKF Başkanı Mustafa Gür, Elazığ’da güzel işlerin olduğunu belirterek, Milletvekili Metin Bulut’a desteklerinden dolayı teşekkür ettiler. Gençlik ve Spor İl Müdürü Abdulsamet Eren ise “gençlik için çalışacağız” diye konuştu.

Kulüp Temsilcilerinden Milletvekili Bulut’a Teşekkür

İlimiz Milletvekili ve teşkilat başkan yardımcısı Metin Bulut’un Gençlik merkezindeki incelemesi esnasında değerlendirmelerde bulunan Elazığ Belediyespor Kulüp Başkanı Ahmet Toprak, Elazığspor Kulüp Müdürü Ali Topal ve ASKF başkanı Mustafa Gür; ilimizde güzel işlerin olduğunu belirterek, destek ve gayretlerinden dolayı milletvekili Bulut’a teşekkür ettiler.

TOPRAK: ÇOK GÜZEL DE BİR SAHA YAPILDI

Elazığ Belediyespor Kulüp Başkanı Ahmet Toprak, “Biz kulüp başkanları olarak Elazığspor Kulüp Müdürü de burada. Bunun sıkıntısını biz stadyum yıkıldığından beri çok yaşadık. Futbolcularımız veyahut gelen takımların burada daha iyi top oynayabilmesi için mücadeleyi verdik. Alanın yetersiz olduğunu hep söyledik. Tabi uzun süre bunun peşinde koştuk. Müdürümüz göreve geldikten sonra kısa bir zamanda 15 gün içinde çok ciddi işler yapıldı. Çok güzel de bir saha yapıldı. Butik bir saha yapıldı. Ufak tefek eksiklikleri var. Onlarda bitecek. Devre arasına da başlamış. Onu da gördük. İhalesi yapıldı. İnşallah devre arasında da müjdeyi verelim; çim güzel butik bir saha yapılacak. Stadyumumuzun da önümüzdeki günlerde yapımına başlanacak. Güzel işler oluyor. Biz 6-7 aydır bunları konuşuyoruz. Bunun sıkıntısını çekiyoruz” ifadelerini kullandı.

TOPAL: ÇOK KISA ZAMANDA ÇOK BÜYÜK İŞLER YAPILDI

Elazığspor Kulüp Müdürü Ali Topal ise, “Burada öncelikle bu sahanın hazırlanmasında ve bu sahanın her iki profesyonel kulübümüzün hizmetine sunulmasına büyük katkıları olan sayın vekilimiz Metin Bulut Beyefendiye ben çok teşekkür ediyorum. Yine Abdulsamet Hocamızın burada bir Gençlik ve Spor İl Müdürü olarak kulüpler için bir şans olduğunu söylüyorum. Çok kısa zamanda çok büyük işler yapıldı. Her şeyden önce şu ekonomik kriz içerisinde her hafta kulüplerimiz belki il dışına gitseydi 20-30 milyar bir masraftan kurtuldu. Kendi sahasında oynayacak. Kendi seyircisi önünde oynayacak. Bu bizim için bir avantaj. Zaten kulüplerimizin durumu ve hali ortada. Bunun dışında yine Doğukent’te yapılacak olan Butik Stadyumun ihalesi yapıldı. Sağ olsunlar sayın vekilimizin oranın ödeneğinin çıkmasında çok büyük gayretleri olduğunu çok yakinen takip ediyoruz” şeklinde konuştu.

GÜR: SPOR KAMUOYU ADINA ÇOK TEŞEKKÜR EDİYORUM

Elazığ Amatör Spor Kulüpleri Başkanı Mustafa Gür de, “Sayın müdürümüzün göreve gelmesinden sonra ciddi bir şekilde sporda hamleler başladı. Çünkü konuyu bilerek atanmış bir müdür. Ciddi şekilde sporun içinden gelen bir müdürümüz. Sportif anlamda yıllardan beri büyük sıkıntılar çektik biz. Ama sayın vekillerimizin, sayın belediye başkanımızın ve sayın müdürümüzün konuya ciddi şekilde ilgilenmeleriyle hem bu sentetik sahamızın profesyonel maç oynama, tesisleşme adına gelmesi, Doğukent’teki Butik Stadın ihalesinin yapılması, Sporium 23’ün arkasındaki yeni sentetik sahamızın Ekim sonu gibi bitirilecek olması gerçekten bizleri spor kamuoyu olarak mutlu ediyor. Ben burada sayın vekilimize, vekillerimize, belediye başkanımıza, sayın müdürümüze emeklerinden dolayı spor kamuoyu adına çok teşekkür ediyorum” dedi.

EREN: SAYIN METİN BULUT’UN BURADA YERİNDE İNCELEMESİNDEN DOLAYI MEMNUNİYET DUYDUĞUMU BELİRTEYİM

Gençlik ve spor il müdürü Abdulsamet Eren ise, “Öncelikle Milletvekilimiz Sayın Metin Bulut’un burada yerinde incelemesinden dolayı memnuniyet duyduğumu belirteyim. Bu sahanın hakikatten kısa bir sürede yapılmasında kendisinin çok ciddi gayretleri var. Sayın valimizin, belediye başkanımız ve diğer milletvekillerimiz ile birlikte sürekli biz bunu istişare ediyoruz. Bize birçok konuda destek oluyorlar. İlin sporu ve gençliği için gerçekten yanımızda görmek, onları hissetmek benim için önemli. Milletvekilimiz zaten özetledi. Ben kısaca şunu söyleyeyim; ilin sporu ve gençliği için üç şey yapacağız. Çalışacağız, çalışacağız, çalışacağız” ifadelerine yer verdi.

HABER: SITKI TAŞEL

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
elazığlı
elazığlı - 5 yıl Önce

sizinde Allah belanızı versin.metin bulut abenizinde elazığ ile dalgamı geçiyorsunuz arsızlar yüzsüzler,yalaka takımııııııııııııııı

baldız neden öptü
baldız neden öptü - 5 yıl Önce

çok komiksiniz şakşakcılar sayın vekilim sayın vekilim diyip duruyorsunuz bide gelin onu gazi caddesinde oy isterken güldüğünüz vatandaşlarınıza söyleyin hele göreyim...

SIRADAKİ HABER

banner137