Tetiş Yapı Elazığspor Başkanı Sedat Karataş, As Başkan Osman Altungök ve 2.Başkan Karahan Çelik, müsabakanın ardından Kanal Fırat Canlı yayınına katılarak müsabakayı değerlendirdiler.

“ELAZIĞSPOR’UN YENEMEYECEĞİ BİR TAKIM YOK BU LİGDE”

Başkan Sedat Karataş eşit imkanlar ile mücadele etmediklerini belirterek “Bu bir gerçek. Rize Spor’un durumu çok çok daha iyi. Bizim futbolcularımız inanç ile azim ile oynuyor. Rizeli bir iş adamı her yıl Rize Spora 4 milyon para veriyor. Bütün imkanlar Rize Spora sağlanmış.Camiya olarak kenetlenmişler. İyi de bir taraftarı var. Ama şartlar dediğim gibi. Şu çocuklara biraz daha imkan tanınsa inanın Elazığspor’un yenemeyeceği bir takım yok bu ligde. Bu deplasmandan bir puan almak iyi. Seviniyoruz özelik ile son dakikalarda bulduk pozisyonu ama. Maalesef atamadığımız birçok pozisyonumuz var.  Keşke yene bilseydik ama olamadı.  Yani ilk yarıda çok iyi bir performans ortaya koymadık. İkinci yarı daha iyiydi. Sağlık olsun ne diyelim. Cuma gün tüm Elazığspor taraftarlarını Ümraniye spor maçında stadyuma bekliyoruz. Bu gün hakikaten Rize taraftarı camia olmuş Takımların taraftarları hakemi futbolcuyu ve takımı takımı olumlu yönde etkiliyor. Bizim taraftarımızda da iyi. Elazığ’dan buraya kadar geldiler sağ olsunlar. Ama Cuma günü yanımızda bekliyoruz Elazığ spor taraftarını” ifadelerini kullandı.

Osman Altüngök  ise “Teknik heyet ve oyuncaları canı gönülden tebrik ediyorum. Güzel oynadılar böyle oynarlarsa süperliğe gitme imkânımız olur. Bir puan Rize gibi liderden koparmak gerçekten önemli inşallah bu güzel oyun böyle devam edecek” dedi.

“BİZ DE SON DAKİKA ÇOK GOLLER YEDİK VE BU GÜN DE ATTIK”

2. Başkan Karahan Çelik’te oyunun hakimi olduklarını söyleyerek “Pozisyon anlamında rakibe pozisyon verdik. Maçın başından beri top hep bizde kaldı.  İlerde pozisyon üretmekte sıkıntı çektik.  Rize’den daha üstün bir futbol oynadık. Rize kendi sahasında kontratak ile çıkmaya çalıştı. Biz bu anlamda oynanan oyundan memnunuz. Ben çocukları tebrik ediyorum. Burada önemli olan 3 puan değildi. Çünkü biz burada kendimiz gibi oynadığımız zaman 10 maçımız kaldı. Asla asla yenilemeyiz maç kaybetmeyişiz. Çocuklara yürekten oynayın diyorum. Ben Hüseyin Hocayı’da çok tebrik ediyorum. Gerçekten sonradan oyuna çok iyi bir mücadelelerde bulundu.  Rize’de zamana oynadı Rize son dakikada olsa biz de son dakika çok goller yedik ve bu gün de attık. Bundan sonrası için çok daha iyi sonuçlar getireceğine inanıyorum. Ümraniye maçında zor serimizin zor halkası. güzel bir galibiyet ile ayrılsak ben çok rahatlık ile hedeflerimize ulaşabileceğimiz düşünüyorum. Ben bu kenetlenmenin sadece stat içerisinde olabileceğime inanmıyorum” diye kaydetti.

“ŞEHİR OLARAK BUNU BENİMSEMEMİZ VE DESTEK VERMEMİZ GEREKİR”

Başkan Karahan taraftara seslenerek “ Bütün taraftarımızı şuandan itibaren kalan maçlarımızda bizi yalnız bırakmamalarına inanıyorum.    Statları doldursunlar deplasmanlar gelsinler. Bu kenetlenme dışarıda olmalı. Şehirde olmalı esnafımızda halkımızda medyamızda yorumcularımızda herkeste olmalı. Böyle olmalı sadece taraftar gruplarının. Sadece taraftar gruplarının tezerruhat etmesi olmuyor. Biz eğer süper lige çıkmak istiyorsak şehir olarak bunu benimsememiz ve destek vermemiz gerekir.  Buradan Elazığ’ın bütün STK’larına kurumlarına halkına özelik ile cadde üzerinde esnaflara sesleniyorum.  Eski zamanlarda ki kenetlenmemiz lazım. Çok güzel bir duygu Elazığ sporun marka değeri biz için çok yüksek olabilir ama son zamanlarda Elazığ spora olan ilgi biraz azalmıştı ama bunu yavaş yavaş kıracağımıza inanıyorum.  Oynadığımız Lig ne olursa olsun iddialı bir elazığspor yaratmaya bunun da halkı olumlu şekilde etkileyeceğine inanıyorum. Bu şekilde inşallah hedeflerimize ulaşırız. Müthiş taraftarımız vardı. Binlerce Rizeliye karşı 200 – 300 taraftarımız müthiş sesler çıkardılar. Takımımız desteklediler.  Onlara da çok çok ayrı ayrı teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.