Elazığ Devlet Klasik Türk Müziği Korosu Müdürlüğü 2019-2020 Sanat sezonuna Kürdilihicazkâr Faslı konser ile merhaba diyecek.

BÜRHAN: AÇILIŞ KONSERİ İLE PROGRAMLARIMIZI BAŞLATIYORUZ

Konserle ilgili bilgi veren Koro Müdürü Olcay Bürhan,  “Elazığ Devlet Klasik Türk Müziği Korosu Müdürlüğü olarak 2019-2020 sanat sezonunu 20 Eylül Cuma günü saat 20.00 Nurettin Ardıçoğlu Kültür Merkezinde düzenleyeceğimiz konserle sezon açılış konseri ile programlarımızı başlatıyoruz. Siz değerli basın mensupları aracığıyla bu yeni sanat sezonu yılında tüm Elazığlı hemşerilerimizi konserlerimize ve etkinliklerimize bekliyoruz.  Elazığ Devlet Klasik Türk Müziği Korosu olarak koro şefimiz Kenan Çimtay yönetiminde 20 Eylül Cuma günü Kürdili Hicazkâr Fasıl ile izleyicilerimizin karşısında olacağız. 2019-2020 sanat sezonunda Elazığ Devlet Klasik Türk Müziği Korosu Müdürlüğü olarak 28 sanatçımızla 15 adet periyodik konser ve bunun haricinde eğitim konserleri, özel konserler, özel günlerde düzlenecek konserler ve turne programları ile Elazığ’da izleyicilerimizin karşısına çıkacağız.  İl dışı ve ilçe turneleri ile de diğer ülkemizin farklı şehirlerinde de Harput Musikisini, Elazığ Musikisini farklı illerdeki insanlarımıza tanıtmaya ve Elazığ musikini onlara dinletmeye çalışacağız. Elazığ Devlet Klasik Türk Müziği Korosu olarak 2019-2020 sanat sezonunun tüm sanatçılara tüm ülkemizde ki sanatçılara ve koromuzda görev yapan sanatçılarımıza ve tüm musiki severlere hayırlı olmasını diliyoruz” dedi.

BÜRHAN: TÜM HEMŞERİLERİMİZİ TÜM SANATSEVERLERİ BEKLİYORUZ

Bürhan tüm Elazığlıları konsere davet ederek, “Tüm musiki sever dostlarımızı, hemşerilerimizi Elazığ Devlet Klasik Türk Müziği Korosu Müdürlüğünün düzenlemiş olduğu etkinliklere bekliyoruz.  Ve bir siz değerli basın mensupları aracılığıyla 20 Eylül Cuma Günü saat 20.00’de koru şefimiz Kenan Çimtay yönetiminde düzenleyeceğimiz. Elazığ Devlet korosu sanatçıları tarafından düzenlenecek olan Kürdili Hicazkâr fasıl konserimize tüm hemşerilerimizi tüm sanatseverleri bekliyoruz” diye kaydetti.