Kürsübaşı Gecesine Yoğun Katılım

Elazığ Belediyesi tarafından geleneksel hale getirilen Kürsübaşı gecesi yoğun bir katılımla gerçekleşti. Birbirinden güzel eserlerin seslendirildiği gecede kulakların pası silindi.

Kürsübaşı Gecesine Yoğun Katılım

Çiğköfte yoğruldu.

Belediye Kürsübaşı ekibinin seslendirdiği birbirinden güzel eserlerle kulakların pası silindi.

“HER PERŞEMBE KÜRSÜ BAŞI ETKİNLİĞİ”

Geleneksel hale getirilen kürsübaşı etkinliğinde açıklamalarda bulunan Elazığ Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürü Mehmet Karaaslan, kürsübaşı gecelerinin önemine değinerek “ Daha önce her ayın 23’ünde yaptığımız etkinlikleri özellik ile sizlerden gelen istekler ve yoğunluklar doğrultusunda her hafta Perşembe gününe aldık. Dolayısıyla her hafta Perşembe günü sizi burada bekliyoruz. Kürsü başı geleneği Elazığ’ımızın Harput musikimizin bugüne kadar gelmiş ve bugünde yaşatmaktan onur duyduğumuz bir geleneğimiz. Kürsü başını sadece bir meşk yada eğlence olarak görmedik. Kürsü başında muhabbet var. Kürsü başında dostluk ve samimiyet var. Biz her hafta bir Sivil Toplum Örgütünü de davet ediyoruz. Bugün de onur komitemiz Elazığ Belediyesi kadın meclisi oldu” ifadelerine yer verdi.

Konuşmaların ardından kent konseyi kadın meclisi üyelerine teşekkür belgeleri takdim edildi ve 1. Yılı dolayısı ile pasta kesimi yapıldı.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner137