Kredi ve Yurtlar Kurumu’nun Elazığ’da bulunan 7 yurdunda kalan 8 bin 44 öğrencinin kişisel gelişimlerine katkı sağlamak amacıyla yıl içerisinde düzenledikleri etkinlikler, düzenlenen sergiyle görücüye çıktı.

Park 23’te açılan Sergiye Elazığ Vali Yardımcısı Erkan Kaçmaz, Elazığ Cumhuriyet Başsavcısı Habib Korkmaz, Milli Eğitim Müdürü Feyzi Gürtürk, İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Turan Karahan, STK dönem Sözcüsü İbrahim Kayaoğlu, Eğitim Bir Sen Başkanı İbrahim Bahşi ve davetliler katıldı.

Sergiye katılanlar,açılıştan sonra tüm standları gezdi.

Sergide Yurtta kalan öğrenciler tarafından hazırlanan halk oyunları gösterisi ve keman resitali de sergilendi.

Sergi açılışında destek olanlara plakette verildi.

“SANAT ESERLERİNİ ELAZIĞLILARLA BULUŞTURMUŞ BULUNUYORUZ”

İl Müdürü Suphi Döner, “Genel Müdürlüğümüz genel olarak öğrencilerimizin 365 gün içerisinde burada barındıkları müddetçe takiplerini en güzel şekilde geçirmeleri için her türlü planlamayı yapıyor ve bizler de İl Müdürlüğü olarak uygulamaya geçiyoruz. Ben yıl boyunca emeği geçen bütün yönetici arkadaşlarımıza, çalışma arkadaşlarımıza, öğrencilerimize şükranlarımı sunuyorum. Sayın Valim özellikle bu gençlerimizin çalışmalarını izlemek, çoğu zaman bizlere keyif ve huzur verdi. Gençler ana hizmetleri olan Elazığ’da Üniversiteye devam ettiğiniz sürede daha çok bu meşguliyetle hem hal olmayı alışkanlık edinin. Bizlerde bugün onların sanat eserlerini Elazığlılarla buluşturmuş bulunuyoruz” ifadelerini kullandı.