Öğrenci yurtlarında etkinliler bitmiyor. Öğrenciler yrutlarda hem ihtiyaçlarını gideriyor hem öğreniyor hemde eğleniyor...

Açılışı geçtiğimiz hafta Hazar Yurt Müdürlüğünde, KYK İl Müdürü Süphi Döner, Hazar Yurt Müdürü Sıddı Arık Özpolat ve Elazığ Halk Eğitim Merkezi Müdürü Kazım Atıcı ve öğrenciler tarafından yapılan sergi yaklaşık 1 hafta açık kaldı. Sergilenen eserlerin çeşitlerinin yoğun olması dikkatlerden kaçmazken, yağlı boya tablodan, ahşap ürünlere, elbiseden, çocuk oyunlarına ve takılara kadar birçok çeşidin bulunduğu el emeği göz nuru ürünler, sergiyi gezenler tarafından da ço beğenildi.

KYK İl Müdürü Süphi Döner’de konuyla ilgili yaptığı değerlendirme de Elazığ Halk Eğitim Merkezi iş birliğiyle “Geçmişten Günümüze Sanatın Yansımaları” isimli serginin gerçekleşmesinde emek veren tüm öğrenci ve öğretmenlerine teşekkür ederek, “Benzeri aktivitelerin önümüzdeki günlerde de devam edeceğini” söyledi.

Öte yandan Harput kız öğrenci yurdu konferans salonunda geçtiğimiz hafta Elazığ Devlet Klasik Müziği Korosu tarafından gerçekleştirilen müzik dinletisine de yurt öğrencileri yoğun bir katılım göstererek, eğlenceli dakikalar yaşadılar.