Lamine Diarra İçin Türk Vatandaşlığı Müracaatı Yapılacak

Statü gereği 2. ligde yabancı futbolcu oynatamayacak olan Birevim Elazığspor, Lamine Diarra’yı Türk vatandaşlığına geçirip kadrosunda tutmayı planlıyor.

Lamine Diarra İçin Türk Vatandaşlığı Müracaatı Yapılacak

2. Lig’de statü gereği yabancı futbolcu oynatamayacak olan Birevim Elazığspor, golcü oyuncu Lamine Diarra için farklı bir girişimde bulundu. Bu onucuyu Türk vatandaşlığına geçirmeyi planlayan Bordo-Beyazlı ekibimiz, onay çıkması durumunda Diarra’yı kadroda tutacak.

Alınan bilgilere göre Senegalli yıldız futbolcuyu,  uzun yıllardan buyana ülkemizde forma giymesinin avantajıyla Türk Vatandaşlığına geçirmeyi planlayan Bordo-Beyazlı temsilcimiz, böylelikle bu futbolcuyu kadroda tutmayı planlıyor.

Önceki gün sosyal medya hesabından Elazığsporlu taraftarlara veda eden Lamine Diarra, kulüp yetkilileriyle yaptığı görüşmede böyle bir gelişme yaşanması durumunda takıma geri döneceğini açıkladı.

Öte yandan konuyu detaylı olarak incelemeye alan Elazığspor Kulübü çalışanlarının gerekli girişimlere başladıkları ve kısa sürede sürecin tamamlanacağı bildirildi.

Hatırlanacağı üzere uzun yıllar Spor Toto Süper Lig’de Fenerbahçe ve Beşiktaş formaları giyen ve sonrasında Türk Vatandaşlığına geçerek Mert Nobre ismini alan Marcio Nobre, 2. Lig’de mücadele eden Büyükşehir Belediyesi Erzurumspor’da da forma giymişti.

Güncelleme Tarihi: 21 Mayıs 2019, 18:05

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner137