240 kişilik öğrenci kadrosuyla 2019 – 2020 eğitim öğretim yılına dahil olan Elazığ Delta Koleji Fen ve Anadolu Lisesi’nin lansmanı düzenlendi.

Gerçekleştirilen lansmana STK Temsilcileri, kurum müdürleri ve çok sayıda davetli katıldı.

ORUÇ: SON DERECE BAŞARILI VE DENEYİMLİ ARKADAŞLARLA BİR ARAYA GELDİK

Düzenlenen lansman’da konuşma gerçekleştiren Delta Koleji Yönetim Kurulu Başkanı Hayati Oruç, “Öğrencilerimizi deneme sınavlarıyla uzman rehberlik servisinin çalışmalarıyla cidi bir şekilde sınavlara hazırlamış olacağız. 9-10. Sınıf öğrencilerimize de akademik derslerin yanında özellikle satranç, enstrüman eğitimi, yabancı dil, sportif aktiviteler, resim, şiir kompozisyon yarışmaları hazırlayıp faaliyetlerle çocuğumuzun okula uyumunu sağlayacağız. Bir çocuk okula yakınlık duygusunu sağlarsanız, bir çocuk okula gelirken mutlu gelirse inanın ki o çock hayata başarılı başlayacaktır. Dolayısıyla biz bu süreçte bir kişi ile iki kişi ile bu çabayı bu gayreti sarf edemeyiz, biz bir ekibiz. Alanında uzman, son derece başarılı ve deneyimli arkadaşlarla bir araya geldik” ifadelerini kullandı

TURUS: ELAZIĞ’A HAYIRLI VE UĞURLU OLMASINI TEMENNİ EDİYORUM

Sözlerine dünyanın en zor madenini işletiyoruz diyerek başlayan Nevrada Eğitim Kurumu Yönetim Kurulu Başkanı Tuncer Turus, “Bu değerli varlıklarımız üniversiteye hazırlık yolculuğunda okul ve dershane arasında sürekli gidip gelmekteler. Bende bir özel öğretim kursu işletmecisi olarak öğrencilerin yaşadığı zorluklara şahidim. Ama öğrenciler bu süreci yaşamak zorundalar. Şimdi sayın hayati bey bu süreci daraltan, kolaylaştıran özel bir konsept okulu açtı. Çok elzem ve gerekli bulduğum bu okulun Elazığ’a hayırlı ve uğurlu olmasını temenni ediyorum” şeklinde konuştu.

Okul öğretmenleri de 2019 – 2020 yılında öğrencilere en iyi şekilde hizmet edeceklerini açıkladılar.

HABER: SITKI TAŞEL