LC Waikiki firmasının Elazığ Organize Sanayi Bölgesi’ndeki fabrika yapım çalışmaları devam ediyor. Firma yetkilileri geçtiğimiz aylar içerisinde Elazığ’a fabrika yapmaya karar vermiş ve söz verilen fabrikanın yapımına başlanmıştı.

LC WAİKİKİ’NİN 500 KİŞİLİK FABRİKASININ İNŞAATI DEVAM EDİYOR

500 kişinin istihdam edileceği LC Waikiki firmasının fabrika yapım çalışmaları devam ediyor. OSB’de kurulacak olan fabrikada 500 kişi istihdam edilecek ve Elazığ’daki istihdama önemli bir katkı sağlanacak.

LC WAİKİKİ BİR FABRİKA DAHA AÇACAK

Elazığ açısından önemli bir yatırım olan bu fabrikanın yapım çalışmaları devam ederken ikinci bir güzel haber geldi.

LC WAİKİKİ firma sahiplerinden İsmail Kısacık, Üretim Yatırımları Direktörü Fatma Ak ve beraberindeki heyet OSB Yönetim Kurulu Başkanı Suat Öztürk ve OSB Bölge Müdürü Mehmet Yaşar Demirel'i ziyaret ettiler. Bu ziyarette önemli bir karar alındı ve firma Elazığ Organize Sanayi Bölgesi’ne ikinci bir yatırım yapacaklarının sözünü verdi.

ÖZTÜRK: LC WAİKİKİ İKİNCİ BİR YER DAHA VERDİK

Müjdeli haberi Elazığ Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Suat Öztürk paylaştı. Firmanın OSB’deki birinci fabrikasının yapım çalışmalarının devam ettiğini belirten Öztürk, “LC Waikiki’nin dün ortaklarından bir arkadaşımız buradaydı. Onların genel koordinatörü zaten devamlı gelip gidiyor. Orada zaten vermiş olduğumuz 8 bin metrekare yer vardı, arkasında bir 8 bin daha vardı. Oraya ‘tamam’ dedi, ‘orayı da bize verin’ dedi. Bir 500 kişi de oraya yani LC Waikiki burada 500 artı 500; bin kişilik bir yer. Zaten onun için biraz İsmail Bey’i de getirttirdik. Malatya’daydı, geldi buradan dönüş seyahatini yaptı. Orayı görünce burada yeri, bir de anlatmışlar. Elazığ Organize Sanayi’nin neler yaptığını, nasıl bir organize sanayi olduğunu. Çünkü onların genel koordinatörü Türkiye’deki birçok organize sanayiyi bilen, Doğu, Güneydoğu’daki birçok yerlerde yatırımları olan bir yer, büyük bir firma. Gelip görünce ‘gerçekten anlattığınız kadar var’ dedi. Cuma namazını da nasip oldu burada kıldı. ‘Sizin idare binalarınız, ofisleriniz… Siz bu işleri aşmışsınız’ dedi. Gıptayla baktı. ‘Bir çok yerlerde çalışıyoruz ama bu kadar mükemmel bir şekilde alt yapısı olan, üst yapısı olan, sosyal tesisleri olan bir OSB yok’ dedi, Malatya ile bile kıyasladı yani” ifadelerini kullandı.

TOPLAMDA BİN KİŞİ İSTİHDAM EDECEK

Firmanın Elazığ OSB’deki birinci fabrikasının yapım çalışmaları devam ediyor. Yılsonuna doğru tamamlanacak olan fabrikada 500 kişi istihdam edecek. Öte yandan firma ikinci fabrikasını da yapımı devam eden fabrikasının hemen yanında açacak ve 500 kişiye daha istihdam sağlamış olacak.