Birevim Elazığspor’da yeni teknik direktör Levent Eriş, ilimize geldi.

Sefer Yılmaz’ın karşılıklı görüşmeler neticesinde görevinden ayrılmasının ardından prensipte anlaşma sağlanan tecrübeli teknik adam Levent Eriş, Sefer Yılmaz’ın çarşamba günü akşam saatlerinde Elazığ’dan ayrılmasının ardından ilimize geldi.

Saat 13:00’te İzmir-İstanbul aktarmalı uçağıyla ilimize gelen teknik direktör Levent Eriş’i havalimanında kulüp müdürü Ali Topal karşıladı.

ERİŞ: BU SEFERDE AYNI KULVARDA MÜCADELE ETMEK ADINA GELDİK

Ayağının tozuyla ilk röportajını kanal Fırat’a veren tecrübeli teknik direktör Levent Eriş, “Daha önce de çok geldik Elazığ’a. Rakip olarak geldik ama bu seferde aynı kulvarda mücadele etmek adına geldik. İnşallah güzel şeyler yaşamak için geldik. Burada Elazığspor’un backgrounduna baktığımız zaman Elazığspor’un nerede olduğunu hep söyledim. Konuşmaya bile gerek duymadığım bir camiadır burası. İnşallah güzel şeyler yaşayıp tekrar Elazığspor’u güzel başarılarını elde etmek adına mücadele etmek için geldik. Hedefleri sonra bilara bu camianın güzel insanlarına, ülkemizin en değerli camialarından bir tanesi olan Elazığ’ımıza anlatmak için dilimizin döndüğünce ifadeler kullanacağız. Lakin şunu da herkesin bilmesini istiyorum; çok fazla konuşmaya gerek yok. Çok iş yapıp az konuşmakta fayda vardır diye düşünüyorum. Hele şu saatten sonra fazla demegojiye de gerek yok. Fazla lafa da gerek yok. İnşallah biz ‘ayinesi iştir kişinin lafa bakılmaz’ diyerek kollarımızı sıvamaya geldik” ifadelerini kullandı.