Mustafa Kemal Ortaokulu, 5 Haziran tarihinde gerçekleştirilecek olan Liselere Giriş Sınavına girecek olan 7’nci sınıf öğrencileri için Elazığ Hipodromunda piknik programı düzenledi.

Elazığ Hipodromunun doğal kaynakları korumak ve geri dönüşüme dikkat çekmek amacıyla oluşturduğu piknik alanında düzenlenen programa okul idarecileri, öğretmenler, öğrenciler ve veliler katıldı.

Piknikte sınav heyecanı taşıyan öğrenciler, gönüllerince eğlendi.

BİŞİ: DESTEK VEREN HERKESE ÇOK TEŞEKKÜR EDİYORUZ

Okul Müdürü İbrahim Bişi, piknik programının geleneksel hale geldiğini söyleyerek, “750 katılımcımız var. Bunun 450’si öğrencilerimiz geriye kalanı ise velilerimiz öğretmenlerimiz. Bu güzel mayıs gününde öğrencilerimizin sınavlara daha motive bir şekilde hazırlanmalarını sağlamak için bu pikniği organize ettik. Bu organizeye maddi ve manevi anlamda destek veren herkese çok teşekkür ediyoruz.” dedi.

Mustafa Kemal Ortaokulu Müdür Yardımcısı Yılmaz Çabuk, başarının temelinde sadece eğitim ve öğretimin olmadığını ifade ederek, “Bu programlar başarının temelinde sadece eğitim ve öğretimin olmadığını aynı zamanda eğitimin kültürel yönünün, bilimsel yönünün nasıl desteklendiğini göstermekte.” diye kaydetti.