Maç Sonu Değerlendirmeler

TFF 1. Lig ekiplerinden Adanaspor’un Teknik Sorumlusu Eyüp Arın ve Elazığspor’un Teknik Direktörü Hüseyin Kalpar maç sonrası değerlendirmelerde bulundu.

Maç Sonu Değerlendirmeler

TFF 1. Lig ekiplerinden Adanaspor’un Teknik Sorumlusu Eyüp Arın, ligin 15. haftasında evinde 2-2 berabere kaldıkları Elazığspor maçı sonrası, “Gollere reaksiyon gösteremedik ama seyir zevki yüksek bir maçtı” dedi. 


“TEKRAR BU CAMİA BİR ÇATI ALTINDA TOPLANMALI”


Arın, maç sonu basın toplantısında açıklamalarda bulundu. Maçta 2 kez öne geçtiklerini ancak gollere reaksiyon gösteremediklerini belirten Arın, daha sonra şunları söyledi:
“Maça zaten başlarken Elazığspor bizden çok daha coşkulu başladı. Önemli pozisyonları oldu. Sonra takım oyun üstünlüğünü ele geçirdi. İkinci yarıya biz daha coşkulu başladık. Öne geçtik. Gol atıp gol yedik. Gollere reaksiyon gösteremedik ama seyir zevki yüksek bir maçtı. Ama maç haricinde bizim daha büyük sorunumuz var. Camia olarak sevgimizi kaybetmeye başladık. Bizim bu başarıda ki en büyük ortak paydamız taraftarlarımız olacaktır. Bayram Akgül’ü karalama kampanyası başlatıldı ve büyütüyorlar bunu. Ortaya atılan laflar yanlış şekilde büyütülüyor. Adanaspor 1 tanedir. Turuncu-beyaz sevgisi farklıdır. Tekrar bu camiada bir çatı altında toplanmalıyız” ifadelerini kullandı.

 “MÜCADELE GÜCÜ YÜKSEK MAÇTI


TFF 1. Lig ekiplerinden Elazığspor’un Teknik Direktörü Hüseyin Kalpar, ligin 15. haftasında deplasmanda 2-2 berabere kaldıkları Adanaspor maçı sonrası, “Mücadele gücü yüksek maç oynandı. Gollerde güzeldi” dedi. 
Kalpar, maç sonu basın toplantısında açıklamalarda bulundu. 2 Adana deplasmanından toplam 2 puan aldıklarını belirten Kalpar, daha sonra şunları söyledi:
“Üst üste 2 Adana deplasmanımız. Birisi Adana Demirspor, birisi de Adanaspor. Burada atılan 4 gol ve alınan 2 puan. Adana Demirspor’da da 2 puan kaybettik. Burada da mağlup durumdayken 2-2’yi yakaladık. 1 puan aldık. Deplasmanda kaybetmek çok önemli ama kazanmak daha önemli. Buradan alınan 1’er puan çok önemli. Buradan alınan puanlar kötü değil ama bizim içeride kaybettiğimiz Bolu maçı bizi etkiledi. İki takımı da kutlamak istiyorum. Mücadele gücü yüksek maç oynandı. Gollerde güzeldi. Burada puan alarak dönmek önemli. Kaçırdığımız pozisyonlar gol olsaydı 3 puan ile ayrılabilirdik. Adanaspor oyuncularını ve kendi oyuncularımı kutluyorum” diye kaydetti.

 

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner137